0

П опфолк певицата Преслава се нахвърли на гръцката звезда Никос Вертис по време на големия си концерт в Бургас. На видео, публикувано в социалните мрежи се вижда желанието на певицата да се докосне до Вертис. Той от своя страна й позволява да го целуне по бузата, докато изпълнява един от най-големите си хитове Thelo na me nioseis. Преслва изпадна в екстаз от случилото се, след това кротко продължи да наблюдава концерта му от първия ред. 

Преди изявата си в Бургас Никос Вертис прекара няколко дни в страната ни като беше забелязан на плаж в Слънчев бряг в най-хитовото заведение. 

Както „Телеграф“ пръв писа, гръцката звезда пристигна още в четвъртък, а в петък успя да заснеме и най-новия си видеоклип в София под режисурата на Люси Иларионов. След добре свършената работа, изпълнителят и екипът му решиха да се позабавляват и, естествено, избраха най-култовото място на родното Черноморие.

Присъстващи споделиха, че Вертис е бил в изключително добро настроение и се е изкефил много както на обстановката и храната, така и на музиката, а в плейлистата са намерили място и някои от неговите най-емблематични парчета. Естествено, появата му предизвикала фурор в присъстващите, а той не отказал снимка на никого, като с удоволствие се щракнал и с персонала и управата на клуба за спомен.