0

Ф илип Киркоров буквално си сложи нови гърди и се похвали с това в социалните мрежи.

Роденият във Варна певец, който след месец ще навърши 56 г., реши да изглежда в торса като добре трениран млад мъж, но да пропусне посещенията във фитнеса.

Освен мускулести гърди Киркоров си е махнал и биреното коремче, което мъжете получават при занемаряване на тренировките с възрастта. Звездата искал коремчето да не подпира съвършения му бюст.

Филип Киркоров с медицински корсет показва новите си гърди.

 Филип Киркоров с медицински корсет показва новите си гърди.
Instagram

Три

На третия ден след операцията Филип обнародва видео от клиниката по пластична хирургия. Обясни, че това е най-критичният период.

Каза: „Ох, как боли! Всичко боли! Но изкуството изисква жертви“.

Според запознати той си е направил три последователни операции - абдоминопластика (с която коригира увисналия корем), липосукция (изсмукване на мазнините) с рисуване на силует, липофилинг (прехвърляне на мазнини от една част на тялото в друга). И сега вече завършва всичко, а следващия месец ще представи пред публиката и новата си визия.

За тези три процедури е платил поне $50 000, сочат изчисления на феновете, като към това не се включва престоят в луксозната клиника и всички други екстри.

Пример

Киркоров взел пример от Брад Пит. Знае се, че холивудският актьор в началото на 90-те години си направи пластични подобрения по гърдите.

Зрителите ги видяха в станалата емблематична любовна сцена в „Телма и Луис“, когато той се съблича и героинята на Джина Дейвис остава с широко отворена от възхищение уста.

След това Пит стана маниак на тема фитнес и се зае да подобрява тялото си по по-естествен начин.