0

М илионерската съпруга Светлана Гущерова се пусна в нета по бански и е на път да предизвика Трета световна война, след като хейтъри и нейни защитници се хванаха за гушите.

Плеймейтката едва преди два месеца роди и четвъртата си рожба, малката Валентина - последният наследник на фамилия Гущерови.

БЛАГА ВЕСТ! Светлана Гущерова роди бебе №4

Според някои нейни фенове по нищо не личи, че блондинката е родила четири деца. Те не пестят и суперлативи под постовете й в мрежата, на които тя демонстрира завидни форми.

Двамата с попфолк звездата Азис са близки приятели и често почиват заедно. Костинбродския славей и русото изкушение в комплект със своя любим Християн заливат мрежите с провокативни кадри от различни дестинации.

Част от последователите на Гущерова обаче не са възхитени от тялото на силиконката на една от последните й снимки.

,,Плашещо”, ,,В брадъра 2017-а изглеждаше доста по-добре, но там беше и с грим и доста по-млада. Като цяло за възрастта си е окей, но има доста по-запазени от нея, дори певици (Галена и Преслава например)”, заляха с хейт Гущерова под снимката й. Други пък скочиха в защита на плеймейтката: "По принцип на плаж се ходи със слънце защита, а не с грим. Друг е въпросът, че тази жена е родила 4 деца и изглежда изумително. Аз до сега не съм виждала човек, който да не остарява, но на Вас пожелавам вечна младост?!“.

Иначе, малчуганите не пречат на влюбената двойка да релаксира активно през летния сезон. Красавицата не пропуска да качи кадри от всяка нова дестинация, която посещава със съпруга си. Дни преди бебе номер 4 да се роди, многодетната майка сподели в интервю в предаването "На кафе“ по Нова ТВ, че нейната майка и помага много и не изпитва трудности в отглеждането на децата си.