0

М ладата певица Биляна Лазарова, известна под псевдонима си Биляниш, сподели пред „Телеграф“, че с наближаването на сезона на риалити форматите, би участвала само в шоуто на NOVA “Биг брадър“.

„Смятам, че там не можеш да оставиш нищо скрито и зрителите могат да видят какъв човек си наистина. Смятам се за готина и истинска и това е мястото, на което те ще могат да видят истинската аз. Социалните мрежи не са това, което е в действителност живият живот. Там ще мога да се втурна в различни ситуации и моменти, които ще ме покажат като характер и поведение“, разкри изпълнителката.

COPY - PASTE: Диона захапа Биляниш

Без бельо

Талантливата певица навръх рождени си ден пусна новото парче „Без бельо“, което за часове натрупа хиляди гледания. Биляниш превърна любимата си сръбска песен на Теа Таирович в неин кавър. „Тя е моят подарък за 24-ия ми рожден ден. Песента е една от любимите ми. Още на чуждия език много ми хареса и я слушах постоянно, но ми изглеждаше като голям експеримент. Слушах я в колата често. Един ден се возех с мои приятели и когато я чуха, на тях също много им допадна. Тогава реших да я купя и да я направя в свой вариант. Тъй като е любимата ми песен и на сръбски, и в моя вариант, не успях да намеря по-подходящ момент да я пусна, от рождения ми ден. А и преди години пуснах на моята дата дуета ми с Яница „Топ любовник“ и има най-голям успех от всички, та значи ми е на късмет“, издава самата тя.

Красавицата не празнува рождения си ден с голямо парти и много хора, защото животът й, както казва тя, е един голям празник. „Реших да си остана вкъщи със сина ми и майка ми. Пожелах си само сили и вдъхновение. Здрава съм, имам си всичко, семейството ми е добре. Искам идеи и мечти за преследване. Имах изненада от най-важните ми хора, майка ми и сина ми. Събудиха ме сутринта с торта и ми подариха парфюм, който има сантиментална стойност за мен. Тя беше разбрала, че много съм си го харесала, и ме изненадаха с него“, сподели певицата. Лазарова неведнъж е споделяла страстта си към нишовите парфюми и често издава любимите си аромати пред последователите си в социалните мрежи.

БЕЗСРАМНИЦА: Биляниш се награби с друга! (СНИМКА)

Проекти

Младата певица освен попфолк пее и други жанрове, но не може да избере кой й е най-любим. „Музиката като цяло ми е в сърцето. На периоди съм, правя и хип-хоп, някой път повече попфолк. Когато усетя някоя песен, я правя“, казва Биляниш. В момента талантливата изпълнителка усилено работи над няколко проекта. „До края на годината ми предстоят още 2 попфолк парчета и цял хип-хоп албум, който предстои да излезе скоро“, издава тя. Свободното си време отново прекарва в музикалното студио и мисли за творчеството си. Както казва Лазарова: „Моето хоби си го превърнах в професия“. Биляна винаги е изглеждала много добре благодарение и на усилените тренировки в залата почти всеки ден.

Мечета

Биляна е изключително близка с почитателите си, които пък от своя страна винаги се стараят да й благодарят за специалното отношение за всеки един поотделно и не спират да я заливат с цветя, мечета, букети и т.н.

„Преди години ми беше излязло име, че съм по-дръпната и надута. Аз го виждах това притеснение на участията си от тяхна страна. Не идваха да се снимаме толкова, притесняваха се да се доближат до мен. Постепенно аз поех инициатива да се доближа до тях и да им покажа, че те са основата на това, което творя и правя. Ако тях ги няма, въобще няма да имам кариера. На всяко участие се старая на всеки един човек да обърна внимание. Никога през живота ми не съм отказала снимка и няма да го направя. Според мен те не идват само да чуя как пея, а и да остане някакъв спомен от тази среща“, разказва Биляниш.

Красавицата не обръща никакво внимание на негативните коментари. „Преди години ме засягаха, но вече знам, че това са хора, които нямат общо с мен и творчеството ми. Хората, които са ми истински почитатели, знаят, че се раздавам на 100% за тях“.

СЪС ЗАМАХ: Биляниш пръска 5 бона за парфюми

Синът й ходи на футбол и плуване

Синът й Ангел също е много активно детенце и е наследил интереса към музиката от майка си. „Също така ходи на футбол, на плуване. Всеки ден след детска градина го водя на детски кът, играе с децата, общо взето, като всяко детенце на 4 годинки“, споделя още грижовната майка.

„През лятото бях в Гърция с моя диджей, за да снимаме клип към една от песните ми. Използвахме и времето да се разходим из Атина. Имаме си ритуал, винаги когато отидем на ново място или интересно, да си оставим някой ден, в който да разгледаме някоя забележителност или да ходим на СПА. Не ми липсват тези обиколки“, разказва хубавицата. Най-големия успех за Лазарова е, че е успяла да сбъдне детската си мечта, а именно да бъде певица. „Истинска рядкост е детето в теб да се захване с нещо и да продължи като голям човек със същото с още по-голяма сила“.