0

Т опмоделът Маги Сидерова посреща Великден в нов дом, разкри пред „Телеграф“ самата тя.

Това ще е първото Възкресение Христово на хубавицата в новата й къща, в която с половинката й живеят от няколко месеца. Ще покани децата на гости, надява се на хубаво време, за да могат да си направят барбекю в двора. Планирала е да боядисва яйца и да се отдаде на семейния уют. Почивните дни покрай Великден ще използва за разходки сред природата с кучето си.

Църква

Мис България Маги Вълчанова ще посрещне Великден с децата си. Ще спази всички традиции, ще боядисват яйца заедно, ще обикалят църквата, а навръх Великден се надява на хубаво време, за да могат тримата заедно да си направят един хубав и дълъг поход в планината.

Лейди България Свят Марина Байчева ще посрещне Възкресение в Солун. Хубавицата заминава за южната ни съседка с голяма компания приятели. Ще изкара там 3 дни. Очаква, че времето ще е хубаво, за да може почивката да е пълноценна и евентуално да направи и първия за годината плаж. Ще боядиса и яйца на Велики четвъртък, за да може да ги занесе до Гърция за празника.

Почивка

Носителката на титлата „Мисис Баба“ Дони Василева ще празнува за първи път Великден при майка си. “Заминавам за Варна на гости на мама, това ще е първият ми Великден с нея през живота ми и се вълнувам много”, сподели пред „Телеграф“ Мисис Баба. Двете вече са имали своята първа Коледа, а сега предстои да споделят и Възкресение заедно. “Няма да боядисвам яйца, няма да се занимавам с домакинство и суматоха, а ще се отдам на почивка“, добави тя. Спомня си суматохата, когато децата й били още малки, с боядисването на яйца и пътуванията, а сега ще се отдаде на заслужена почивка и спокойствие.

Малкият син на Джулиана Гани навършва точно три месеца на Великден. Мис Силикон се вълнува много, защото това ще е първият Великден на бебето. Ще се събере с цялото си семейство в Пловдив. Майката на половинката й се прибира от чужбина и ще бъде също с тях. Ще боядисва яйца и ще опита да направи козунаци.

Дубай

Мисис България Вселена Оксана Желяпова заминава с децата си за нейния роден град Твърдица в Молдова. Там ще прекара празниците с прабаба си и всички нейни роднини. Спазва всички традиции, боядисва яйца и обикаля църквата в Твърдица вечерта, а останалите почивни дни ще посвети на близките си. Веднага след празника ще пътува за Кишинев.

Мисис България Вселена Станислава Василева ще лети за Дубай в деня на Великден. Ще спази всички традиции у нас, заедно с децата си ще боядисва яйца на Велики четвъртък. В семейния им дом ще вкарат Благодатния огън, а още на следващия ден отлитат за емирството. Там с цялото си семейство ще прекара 10 дни.

Мис БГ в бяла дантелена рокля

Мис България Вселена Вероника Стефанова ще посрещне Великден в София, но ден след това ще замине с цялото си семейство за Виена. По традиция години наред празника красивата миска посрещала в дома на баба си в Земен. По традиция боядисва яйцата на Велики четвъртък, събират се всички жени от семейството и задължително прави всякакви цветове и шарки, за да е цветна годината й. На празника задължително се събират заедно. Всяка година на празника всички се обличат в бяло. За тази година е планирала бяла дантелена рокля. Тази година заедно с децата си е направила специално за празника фотосесия в бяло с великденски яйца и зайци. Признава, че обича сладко и обикновено покрай Великден прекалява с него.