0

К оледният дух завладява домовете на родните знаменитости.

Една от първите ВИП дами, които бързаха да украсят дома си за предстоящите празници, бе Мис България Славена Вътова. Красавицата с широка усмивка показа на своите последователи, че тази година в дома й ще блести естествена коледна елха, висока почти 2 метра. Предвидливо хубавицата се разходи из коледните базари, откъдето избра най-красивото дръвче. За декорацията му Славена сподели, че ще разчита на своите две дъщери, които нямат търпение да се подготвят за посрещането на Дядо Коледа.

Саксия

Семейството на Евгения и Ваня Джаферович също нямаше търпение да потопи дома си в коледния дух. Те също заложиха на естествено дръвче за празника. Риалити звездата показа как обикаля големи вериги магазини в търсене на елха. В крайна сметка се спря на естествена в саксия, която впоследствие да могат да засадят. Разбира се, елхата тя украси с помощта на двете си деца. Жени сподели, че са закъснели с два дни с приготовленията, тъй като обикновено подреждат на 1-ви, а успоредно с това започват да отварят коледния календар с шоколадови изкушения.

Злато

Попфолк певицата Мария тази година показа, че отрано се е подготвила за предстоящия празник. Тя е заложила на изкуствена елха със среден размер, украсена много стилно. Белият цвят преобладава в дома й, може би заради това и дръвчето е декорирано изцяло в същия цвят. Малка е и коледната елха на Малина, но декорирана отново много стилно. Украсата напълно отговаря на дома й, решена в златисто. Певицата сподели с феновете си снимка с красивото дръвче и им пожела хубави празници.

Шарка

Носителката на титлата “Мис Силикон” Гергана Райчевска заложи на традиционна червена украса. Силиконката сподели готовото си коледно дръвче още преди седмица. Дръвчето отново е изкуствено и по-скоро малко, но с много пищна украса. Александра Богданска показа най-голямата елха сред звездите. Хубавицата сподели в профла си как украсява дръвчето, като тази година за него тя се е спряла на традиционната шарка в червено и каре. Папи Ханс показа най-атрактивната елхичка в нета. Тя е изцяло от дърво с минимални размери и светещи лампички.

Папи Ханс с най-атрактивна украса. Евгения Джаферович купи елха в саксия. Мария декорира в бяло.

 Папи Ханс с най-атрактивна украса. Евгения Джаферович купи елха в саксия. Мария декорира в бяло.
Instargam