0

М ного от участниците от тазгодишния риалити формат „Игри на волята“ по NOVA могат да се видят и в друг тип продукции. Мастагарков, Мудева и Румен Радев бяха забелязани в попфолк клипове на известни изпълнители.

Любов

Футболистът и модел Благомир Мастагарков, който показва отлично представяне до този момент във формата, станал популярен още с участието си в два фолк клипа. 31-годишният нападател на ФК Брацигово си партнира с Галена на парчето „Мама ураган“.

Мастагарков с Галена в Мама ураган.

 Мастагарков с Галена в Мама ураган.
стоп кадър

Именно там той е в ролята на кукления партньор на Барби – Кен. Другата продукция, в която се снима, е в хита на певицата на Галин – Лидия, „Гледай ме щастлива“.

Мастагарков в Гледай ме щастлива.

 Мастагарков в Гледай ме щастлива.
стоп кадър

Навремето е отказал да партнира в музикална лента на Деси Слава, но пък е имал много повече с нея. За това призна самият той във визитката си за „Игри на волята". „Покрай футбола срещнах и първата си любов, която е певицата Деси Слава, искаше да ме снима в един видеоклип. Аз отказах. Но един приятел ни направи среща, без да знам, и така аз изпитах първата си тръпка. Предвид нашите отношения, аз я поканих да ми бъде дама на бала и тя прие. Бях една огромна атракция", разкрива самият той.

Обир

Емануела и Деси Слава си размениха две от своите най-любими на публиката песни и заснеха видеоклипове към тях - „Мъже милиарди“ и „Нотариално заверен“. Интересното е, че и в двете ленти участва Румен Радев, който напусна предаването по-рано от очакваното.

Румен с Емануела в Мъже милиарди.

 Румен с Емануела в Мъже милиарди.
стоп кадър

Моделът участва и в клип на Диона - „Недоволен“. Диона и Румен са модерните Бони и Клайд, които се занимават с обири, но жаждата за богатство надделява над любовта. Радев може да го видим и в лентата на Джена „Сърце от лего“.

Румен и Диона в Недоволен.

 Румен и Диона в Недоволен.
стоп кадър

 Румен и Джена в Сърце от лего.

  Румен и Джена в Сърце от лего.
стоп кадър

Участникът Калоян Митов пък снима с Преслава в песента „В твоето легло“.

Калоян в песента В твоето легло.

 Калоян в песента В твоето легло.
стоп кадър

Хит

Половинката на Румен - Теодора Мудева, която също е моделка, участва в клип на един от най-слушаните изпълнители в последната година – Меди. Красавицата партнира до изпълнителя в хитовото парче „Рана“.

Мудева и Меди в Рана.

 Мудева и Меди в Рана.
стоп кадър

Теди, която е Мис България 2018, снима още един попфолк клип с гаджето си Румен, а именно парчето на Емилия и Галин „Ела, хабиби“. Участва и в най-новото видео на YAVI "Ендорфини". Тя е в ролята на дъщерята на рибаря, а самия баща рибар играе култовият Георги Чикагото, познат на туристите от новия туристически комплекс Ченгене скеле.

„Съдбата ни води у дома, без да знаем за това”, се пее в текста, написан от YAVI, който влиза в ролята на корабокрушенец, изгубващ паметта си и намиращ приют в рибарско селище. Сюжетът и режисурата са на известната Веси Бонева, режисирала и други клипове на YAVI като “Цунами" и „Частица от теб”. 

* Автор: ​Лина Димитрова