0

Х оливудската красавица Мадлин Зима, снимала в новия „Туин Пийкс“, пристигна в България, за да се включи в снимките на американската продукция Subservience („Подчинение“), заради която у нас преди два дни кацна и Меган Фокс.

Режисьорът на лентата Ес Кей Дейл си сподели кадър със Зима и разкри, че тя се е присъединила към екипа.

Светлини

Неизменно под светлините на прожектора в София тези дни е Меган Фокс. Ловците на автографи я дебнат от сутрин до вечер, за да се снимат с нея. Предишните два пъти те удариха на камък, защото красавицата отказваше снимки и автографи и се криеше от тях. Охраната й не позволяваше на родните фенове да я доближат. По-бдителните забелязаха, че един и същи шофьор се грижи за комфорта на Меган Фокс. Както „Телеграф вече писа, на родна земя се очаква по някое време да дойде и годеникът на синеоката мацка – рапърът Машийн Гън Кели.

Убийство

В „Подчинение“ Меган Фокс ще играе жена робот, която е взета от самотен баща (в ролята Мороне) да поддържа домакинството и да се грижи за детето. Но в един момент изкуственият интелект решава, че грижите не стигат и започва да убива. „За пръв път Меган ще играе убиец. За нея това е изцяло ново амплоа“, каза в официално изявление Ес Кей Дейл. Той обаче не разкрива засега каква ще бъде ролята на Мадлин Зима и дали героинята й ще попадне под ударите на убийцата.