0

З вездата от сериала на Netflix "Дамски гамбит" Аня Тейлър-Джой се е омъжила за любимия си Малкълм Макрей на малка интимна сватба, пише "Page Six".

Щастливото събитие се е състояло в САЩ, преди актрисата да отлети за Австралия, за да продължи снимките на "Фюриоса", предисторията на "Лудия Макс: Пътят на яростта".

26-годишната актриса за първи път предизвика слухове, че е сгодена за 27-годишния музикант и актьор миналия месец, след като се появи с диамантен пръстен на годежния си пръст.

Младоженците бяха забелязани в понеделник в Сидни, а Тейлър-Джой, облечена в пуловер и дънки, беше видяна да носи годежния си пръстен.

NY Post

Въпреки че са били дискретни, смята се, че двойката се среща от миналата година.

Източници твърдят, че новоженците планират да направят по-голяма церемония, когато се върнат в САЩ.

Тейлър-Джой и Макрей дебютираха на червения килим на афтърпартито на Vanity Fair за Оскарите през февруари, а тя даде първия си публичен коментар за него пред британския Vogue през март.

Тейлър-Джой трябва да участва в следващите два филма за "Лудия Макс", включително в предисторията "Фюриоса".

"Онзи ден казах на партньора си, че той е моето хоби", каза Тейлър-Джой.

И добави: "Най-накрая намерих човек, който с удоволствие ще седи в тишина с мен и ще чете. По принцип сме общо на 87 години и това работи много добре".

На свой ред Макрей публикува в Instagram снимка на двойката, облечена в Dior на събитие на VF, като написа: "Гордея се с това момиче".