0

З вездният хореограф Атанас Месечков и любимата му жена – Кремена, минаха за втори път под венчилото. 

Този път край брега и пред погледите на най-близките си роднини. Това разкри самият той пред “Телеграф”.

Подаръци

“Вярвам в това, че любовта трябва да се подсилва. Предложението беше спонтанно решение от моя страна, но направи мен, Кремена и семействата ни изключително щастливи. В един период трябва да се правят такива стъпки, за да види другият, че е ценен и обичан. Този път беше специално, защото това “да” беше споделено с децата ни. Скъп момент... Преди шест години на един от най-важните празници в календара - Голяма Богородица, тя се съгласи да бъде моя съпруга. На същата дата си припомнихме емоциите и щастието”, коментира Атанас.

Истинска радост е сполетяла децата. “Бяхме поканили само близки. Получихме малко подаръчета, знак на обич и уважение, а малките не спираха да повтарят, че сме засипани от подаръци на сватбата. Те мислят, че това е голямата ни сватба”, допълва през смях Месечков, който е горд баща на тригодишно момче и петгодишна малка дама.

Любов

Специалната фотосесия, с която Наско и Кремена са запечатали красивия миг, е била реализирана на плажа под декора на огромни букви, с които е била изписана думата “любов”.

Булката е била облечена в тематичното бяло, но за разлика от първото тържество този път дължината е била мини, а акцентът едра дантела.

Хореографът обаче не е изневерил на запазената си марка и официалния дрескод – бяла риза и черен панталон, без аксесоари.

”Бъдете благословени”, “Прекрасни сте, радвайте се един на друг”, “Още безброй години заедно”, “Така да сте и след 60 г.”, “Много любов”, гласят част от пожеланията в социалните мрежи, където двамата споделиха кадри от празничната вечер.