0

А ктрисата Радина Боршош се омъжи за фотографа Владимир Томашевич. Двамата станаха семейство на едно от най-предпочитаните места за летни сватби в гората на Пасарел.

Гости

Звездата от два сериала на NOVA - “Ягодова луна“ и комедията „Ние, нашите и вашите“, каза „Да“ на избраника си пред най-близките си приятели. Сред тях бяха синът на големия скулптор Георги Чапкънов – Чапа – режисьорът Тодор Чапкънов, със съпругата си Адриана Янкулова, певецът Ясен Зердев и тв легендата Камен Алипиев – Кедъра. Специални гости бяха музикантите от група „Остава“, които изпълниха любимите песни на младоженците в паметната вечер.

Радина Боршош се омъжи за фотограф
сватба сватба сватба
4

Космонавт

За булката се знае, че е дъщеря на зам.-кмета по култура на София Мирослав Боршош и журналистката Искра Владимирова, ученичка е на Стефан Данаилов и е част от трупата на Народния театър „Иван Вазов“. Женихът се занимава професионално с фотография от 8 г. и за това време е работил с много от големите компании. В свое интервю казва, че ако не беше избрал снимките, вероятно е щял да бъде пилот или космонавт. Любими са му черно-белите кадри, а пред обектива му са позирали цяла плеяда звездни актьори като Мариус Куркински, Теодора Духовникова, Малин Кръстев, Бойко Кръстанов.