0

Р одните звезди Фики и Тони Стораро загряват за големи Балкански партита във Варна и Бургас. Те ще бъдат на 20 и 21 юли, а заедно с тях на сцената ще се качат едни от най-обичаните сръбски и гръцки изпълнители.

Музиканти

Фики ще се качи на сцената на летния театър в Бургас на 20-и заедно с гръцкия си колега Трендафилос, който стана една от най-обичаните гръцки звезди в България след тоталния му хит „По-по-по“. Както знаем, песента се радва и на хитова родна кавър версия в изпълнение на Галена и Азис. За феновете на сръбската музика пък ще се погрижи Емил Джулович. Той ще пее и ден по- късно за партито във Варна, където Гърция ще е представена от Стан, а България от Човека глас Тони Стораро.

По информация на „Телеграф“ на концертите ще има над 100 музиканти, които ще се качат на сцената с изпълнителите. На мястото на събитието ще бъде осигурен бар за продажба на алкохолни и безалкохолни напитки.

Стадион

„Телеграф“ се свърза с продуцента на събитията Кирил Кирилов, който разказа, че това е само началото на пътя на една дългогодишна идея. „Идеята за Балкански партита датира от доста време, дори обмисляме голямо парти на националния стадион Васил Левски. Решихме да започнем с две страхотни партита във Варна и Бургас - разказва Кирил и допълни: - Винаги съм смятал, че българите сме разделени на две основни групи - едните слушат сръбско, другите гръцко. Именно затова решихме, че освен нашите звезди на сцената ще се качат и любимци от тези две страни“.