0

Д омът на Кание Уест в Малибу изглежда досущ като скандалния хотел в местността Алепу край Созопол, обявен за подпорна стена през 2020 г. РДНСК Бургас.

Бетоновото имение на бившия мъж на Ким Кардашиян се продава в момента за 39 милиона долара. Това е с 14 милиона по-малко от сумата, за която рап изпълнителят го купува през 2021 г.  Според имотни експерти цената ще продължи да се топи, заради състоянието на триетажната къща, изглеждаща потресаващо на емблематичния плаж в Малибу. 

Сградата е завършена през 2013 г. и е проектирана от известния японски архитект Тадао Андо. Кание Уест обаче реши да преобрази топ имота и изкърти всичко от него, оставяйки го на голи стени.

Днес няма и спомен от някогашната визия на ултра скъпия имот, оценен преди три години на 53 милиона долара. Няма електричество, няма вода, няма дори прозорци...

Един от работниците, участвали в къртенето на имението, разкри наскоро в интервю, че Кание Уест споделил пред него, че ще превърне имота в бомбоубежище. „Това ще бъде моята батманска пещера“, казал рапърът.

Бункерът на Кание Уест явно така и няма да се осъществи като проект. Грозотията си търси нов собственик, стига той да е ок да плати най-малко 39 милиона долара. И после да налее милиони да го върне годно за живеене.