0

П оетите са единствените, които могат да се похвалят с по-скъпи билети в НДК от примата на българската естрада Лили Иванова. Едни от любимите български артисти ще излязат на сцената на зала 1 на 21 декември и ще зарадват всички с най-красивите български стихотворения.

Желаещи

Желаещите да седнат в оркестрина и да бъдат буквално на сантиметри от актьорите ще трябва да се изръсят със 120 лв., което би рекордите за най-скъпи билети на наши артисти в НДК. От организацията разкриват, че са подготвили и специален подарък за всеки, сдобил се със заветния пропуск. Има и доста по-достъпни билети, което ще позволи на всеки желаещ да стане част от събитието. В залата и на балкона пропуските варират между 30 и 70 лв. Като най-евтините се изкупиха буквално за час.

Участие

След три години препълнени зали в страната и чужбина проектът, който върна поезията на мода, ще отбележи края на 2022 година със забележително събитие в зала 1 на НДК, в което участие ще вземат: Владо Пенев, Бойко Кръстанов, Весела Бабинова, Захари Бахаров, Иван Бърнев, Луиза Григорова - Макариев, Малин Кръстев, Юлиан Вергов, Теодора Духовникова, маестро Антони Дончев и гости. Към момента имената на гостите се пазят в пълна тайна и те ще бъдат изненада за зрителите, дошли да прекарат дните преди празниците с любимите български актьори.