0

К анадската певица Селин Дион се завърна в публичното пространство, след като направи фотосесия и даде интервю за сп. Vogue France.

55-годишната легендарна изпълнителка разкри, че вече е приела болестта си и е свикнала, че вече се е научила да живее по този начин. „Добре съм, но има много работа. Приемам го ден за ден. Пет дни в седмицата се подлагам на физическа и вокална терапия. Сега трябва да се науча да живея с това и да спра да се съмнявам“, каза певицата.

Дион призна още „в началото се питах: защо аз? Как се случи това? Какво съм направил? Аз ли съм виновна? Животът не ти дава никакви отговори. Просто трябва да го изживееш! Избрах да работя с цялото си тяло и душа, от главата до петите, с медицински екип. Искам да бъда възможно най-добрата. Целта ми е отново да видя Айфеловата кула!“.

На въпрос кога ще се завърне на сцената певицата отговори: „Не мога да отговоря на това, защото от четири години си казвам, че няма да се върна, че съм готова, че не съм готова. Както стоят нещата, не мога да стоя тук и да ви кажа: „Да, след четири месеца“. Не знам... Тялото ми ще ми каже“.