0

Л или Олдридж, прочула се като един от съблазнителните ангели на „Викториас Сикрет“, купи картина на Владимир Димитров-Майстора и я постави у дома си.

Това става ясно от разказ на Architectural Digest, където манекенката показва дома си в Нешвил, Тенеси, и разказва за обзавеждането.

Леон

Лили е съпруга на един от големите звезди в поп и рок музиката – фронтмена на Kings of Leon Кейлъб Фолоуил. Двамата са подредили уютна къща, която по думите на Олдридж е съчетание между уютен английски дом и марокански стил.

На стена в дневната е подредила картини, като видно място заема характерно произведение на Майстора. По аукционите в света подобни картини вървят между $20 000 и $56 000, сочи проверка на „Телеграф“. Но се продават и репродукции, които са в пъти по-евтини и могат да паднат до $1200. Лили твърди пред изданието, че всичко у дома й е автентично. Тя показва и библиотеката си, където има книги, четени от баща й и това ясно се забелязва, както и по-нови, чиито корици изглеждат доста свежи.

Ревю

Лили Олдридж е американска манекенка. Известна е като един от ангелите на „Викториас Сикрет“ в прочутите ревюта. Върхът на кариерата й е, когато през 2015 г. е определена да носи най-скъпия костюм по това време, чиято цена е $2 млн.