0

Д ъщерята на Мадона Лурдес Леон разгорещи феновете, докато показва голи цици в прозрачна рокля на Vogue Fashion Night Out в Мадрид, пише Daily Mail.

Дъщерята на Мадона не пада по-долу от майка си и за нея нормите за приличие явно нищо не означават. 26-годишната моделка беше избрала да излезе на червения килим в дръзка прозрачна рокля с черни и бели хоризонтални райета и шарка в японски стил. 

Лурдес забрави за бельото и гърдите й лъснаха през тънката прозрачна материя. Роклята плътно обгърна изкусителните й извивки и Лурдес демонстрира задни части с финни прашки, напереното й дупе щръкна през ефирния плат.  

Пикантната си визия Лурдес допълни с черна кожена чанта със сребърни каишки, чифт лъскави продълговати обеци и блестящи кафяви сенки за очи. По-рано този месец Лурдес беше заета да се наслаждава на празненствата на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Тя присъства и на редица събития, включително и началото на турнето на култовата марка за бельо Victoria's Secret. Наскоро моделката разказа какво е да израстеш като дете на една от най-известните личности в света.

„Спомням си, че имах проблеми, защото се изпишках върху много важен документ на майка ми в нейния офис“, разкри Лурдес пред The Face. „Тя не ми обръщаше внимание и аз просто клекнах и се изпишках“, разказва Лурдес. Но въпреки този инцидент, най-голямото дете на „материалното момиче“, казва че е била добра дъщеря. „Обноските бяха много важни за моето семейство, когато растях“, признава звездата.