0

Х оливудската актриса Шарън Стоун разкри покъртителна история от своето минало. В шоуто “Let's talk off camera”с Кели Рипа звездата разказа, че е била сексуално малтретирана от бивш ръководител на Sony Pictures.

Историята е от 80-те години, когато Шарън все още е начинаеща актриса. Стоун не разкри името на насилника си, но фактите говорят, че основаната през 1987 г. компания по това време е управлявана от Питър Губер и Джон Питърс, като през 2011 г. последния бе осъден да заплати обезщетение от 3,3 милиона долара, след като негова асистентка го обвини в сексуален тормоз.  

Според хронологията, пресъздадена от Шарън Стоун, тя се срещнала с президента на Sony в неговия офис. След като седнала на дивана, той се приближил и започнал да я гали, след което извадил члена си и го заврял в лицето й. 

“Бях много млада! И започнах да се смея. Така правя, когато съм нервна. В същото време обаче започнах да плача и не можех да спра. Бях в истерия. Той не знаеше какво да направи и просто вдигна ципа на панталона си, след което излезе през врата зад бюрото си”, върна лентата назад легендарната актриса. Междувременно Шарън останала неподвижна на дивана, докато секретарката на директора не й показала изхода. 

Според звездата от “Първичен инстинкт” през 80-те години това не било нещо изненадващо. През януари 2018 г. в бурните години на движението MeToo Шарън призна, че е била жертва на сексуален тормоз, но не навлезе в подробности. “Аз към в индустрията от 40 години! Виждала съм всичко”, измъкна се тогава актрисата.