0

Б илките, които растат в двора ни, лекуват най-силно, заяви в навечерието на Еньовден пред „Телеграф“ фолклорната прима Поли Паскова.

На празника на билките е посветена една от първите й песни още преди 20 г. и тя го почита всяка година. „Това ни е завещано от дедите - не случайно първият календар е открит тук, били са много на „ти“ със звездите, времето и пространството. А и при сътворението на света не е имало лекари и са се лекували точно така. Най-силните билки са на родна земя. Не че женшенът няма да помогне, но каквато билка ти расте в двора, значи точно от нея имаш нужда“, сподели певицата. Тя разкри, че живовляк и алое помагат за по-бързото зарастване на раните, белият трън чисти черния дроб и жлъчката, като семената му могат да се дъвчат сурови и това веднага дава ефект. Трън ветрогон пък маха глицеридите от кръвта.

Торта

В четвъртък Поли Паскова празнува рождения си ден и казва, че това е единственият в месеца, който си е освободила, за да може да отиде на маникюр и фризьор. „Поканила съм 30 от най-близките си приятели в офиса. За кетъринга съм наела фирма, която прави нетрадиционни здравословни неща. Пробвах 30-40 вида и от тях избрах 20 за партито – хапки с калмари, кюфтенца от раци, виетнамски сосове и други. Тортата ще е изненада - знам само, че ще е с микрофон. Всеки човек трябва достойно да посреща рождения си ден, защото в този ден всичко се сбъдва - затова каним най-близките, защото техните пожелания са най от сърце“, издаде изпълнителката на хитовете „Изпращам ти ангели“, „Щастлива невеста“, „Мъжка майка“ и много други.

Баланс

В края на месеца тя ще празнува и именния си ден. За нея това ще е грандиозният празник, защото и съпругът й е Павлин, а на същата дата са се и венчали. „Ще бъдем на вилата, там имаме голямо барбекю, напоследък все по-често ми харесва да съм сред тишината и природата, да се върнем към корените на село. Живея много динамично и си пожелавам повече свободно време за себе си, да развивам вътрешната си красота. Намерих верния път към себе си и сега се харесвам повече“, добавя Поли Паскова. Отскоро тя е международен директор на здравословна биорезонансна компания за уред, който за 29 секунди прави пълен анализ на 47 органи и системи в човешкото тяло и дава готови програми за лечение. „Негативните емоции, некачествената храна и заобикалящите ни електроизлъчвания разстройват баланса в човешката клетка, затова трябва да помагаме“, казва още певицата. До края на месеца й предстои да заснеме 9 клипа от новия й албум, който е готов от миналата година, но от пълния график с концерти все не й остава време да го пусне.