0

Полицаят от сериала по NOVA „Братя“ Горан Иванов стана татко за първи път миналата седмица и лично е наблюдавал раждането на дъщеря си.

Неговата годеница Инна Тодорова го дари с дъщеря – Яна. „Присъствах на раждането и видях как й режат пъпната връв“, каза развълнуван актьорът пред „Телеграф“.

Прегръдка

Горан разказа, че това е най-прекрасното чувство, да прегърнеш бебето си, което ти дава спокойствие и стимул в живота. „Присъствах на раждането, но не бях зад майката, а пред нея. За много хора е крайно, аз самият се колебаех до последно. На следващия ден трябваше да вляза в ролята на Лили Иванова и не знаех дали няма да ме разтърси цялата тази процедура. След всичко заспах в 5 сутринта, а на следващия ден в 15 часа трябваше да съм на работа. В последния момент реших да присъствам. Бях на около 3-4 метра от Инна, но ме предупредиха, че ако припадна, няма да се занимават с мен. Гледах през цялото време, видях как се подаде малката главичка на бебето, а след това как й режат пъпната връв. Когато тя проплака, се разплаках и аз, и жена ми. Определено си заслужава да се види“, разкри щастливият татко.

Река

Малкото момиченце носи името Яна, което означава река. „Не носи на никого името. По принцип майка ми се казва Анета, а Яна идва от Ана. Като цяло искахме да е кратко българско име“, казва Горан. Емоциите от преживяното не го напуснали и следващия ден. Когато получавал честитки по телефона и започвал да им разказва за прекрасното събитие, очите на Иванов се пълнели с радостни сълзи. „Телефонът не спираше да звъни. Все пак като актьор съм по-емоционален и не сдържах плача си. Работата мина окей. Почерпих всички колеги и беше много готино - споделя той. - Аз съм пеещ актьор и много ми се иска дъщеря ми да наследи този талант. Искам да я науча на контакта с природата. Почти всеки ден ходя на планина. Искам и тя да има тази любов към планината. Също бих искал и да тренира, например тенис на корт, да учи езици. Сестра ми знае 6 езика и виждам колко хубаво и полезно е това. Но най-вече искам да обича природата и ако има талант, да го развива“, разказва звездата.

Рок

Инна и Горан са заедно от около 4 години, а в края на миналата година се сгодиха на върха Монт Форт.

Инна и Горан в Швейцария, където се сгодиха.

 Инна и Горан в Швейцария, където се сгодиха.
Facebook

„Запознахме се в един бар, аз работех там. Танцувах на бара, това ми се случва в живота за 2-ри път, докато ни озвучават рок парчета. Изведнъж и Инна се качи, разменихме няколко думи и се оказа, че има рожден ден. Исках да я почерпя нещо, но тя не ми обърна много внимание“, разкри той. Запознавайки се с нея, актьорът разбира, че баща й е от Гложене, а неговите лета като дете минали в Ябланица. „Там имаме къща над града, която е на 150 години, която била на прадядо ми. Той убил един турчин, който бил един от най-богатите, изселват го горе за назидание в 50 декара земя. Реално от моята къща до нейната са 9 км. Интересното е, че нейното детство също е минало там“, каза Иванов. „Моите баба и дядо починаха отдавна и когато се запознах с нейните, ми напомниха толкова много на моите. Говорят по същия начин, мислят по същия начин и това тотално ми даде втори баба и дядо. Те гледат животни там, правят домашно уникално сирене, домашна ракия“, добави той. Семейството обичат да се събират под един навес в двора им, да слушат естрада и да се забавляват заедно. „Като сбъдната приказка е, цялото й семейство е уникално, а аз съм по-народен и битов човек и ми харесва много“.

Халкидики

Въпреки че съвсем скоро двойката станаха родители, вече са готови с плана за първото море за дъщеричката им. „Ще ходим в Гърция, педиатърката разреши. Към 15-20 септември ще пътуваме до Халкидики. Там има едно прекрасно място, Инна ходи там от 15 години. Едно малко селце, спим в един къмпинг и там е страхотно спокойствие, заливът е уникален, гмуркаме се. Плуваме до един друг залив и се наслаждаваме на морския живот“, сподели бащата. „След 20 дни ще водим малката до Гложене, защото баща й на Инна има рожден ден на 4 август, а аз съм на 5-и. И ще съчетаем рождените дни и официално представяне на малката пред фамилията“, добави той.

Кадър от сериала "Братя".

 Кадър от сериала "Братя".

Подготвя ново представление

В момента Горан работи над ново представление с комичен характер.

„Идеята за името все още се обмисля от нашия продуцент. Те са кратки комедийни форми, в една от тях аз ще участвам и с имитации на пеене на Веселин Маринов, Лили Иванова, Васил Найденов. Шкумбата и Влади Въргала. Надявам се до октомври да сме готови“, казва Иванов. Паралелно с новото представление ще продължат да играят и постановката „Престъплението“, на което имаха турне из България. „Хората ни изпращат след представлението, един човек ни подари карамфилчета, подариха ни и огромна кошница с цветя. Много е приятно чувството, публиката постоянно е в някаква истерия от смях. Веднъж дори се наложи да спра скеча, защото един господин се задави и помолих да му дадат вода. Много беше смешно, накрая му подарихме и бутилка вино“, разказа актьорът.