0

П рез май 2021 година социалните мрежи бяха залети със снимки на Рита Ора, Теса Томпсън и Тайка Уайтити.

Тримата се намираха в опасна близост на снимачната площадка на „Тор: Любов и гръмотевици“ в Сидни, Австралия, като бяха заснети да се прегръщат и целуват.

Това породи сериозна доза слухове за полигамна връзка, които до този момент не бяха коментирани.

Сега обаче, по-малко от година по-късно, Рита Ора е готова да разкаже своята версия от историята, в която е едно от главните действащи лица.

По времето, когато снимките се появиха на бял свят, изпълнителката и Тайка Уайтити все още криеха връзката си, но вече са официално женени и готови за свое семейство. Къде обаче остава Томпсън? Имало ли е някога нещо между тримата?

В интервю за британското списание GQ 32-годишната Ора обяснява защо не е отговорила на слуховете веднага.

„Избрах да не им обръщам внимание, защото са безумни. Смятам, че когато нещата са толкова абсурдни, че дори не можеш да намериш и капка смисъл в тях, е по-добре да ги игнорираш“, категорична бе певицата.

Допълва, че подхожда по подобен начин към доста неща в живота си, защото не иска да губи енергия заради фантазиите на хората.

Относно въпросната ситуация, в която Теса Томпсън целува първо Тайка, а след това и Рита, звездата казва, че тримата просто са се забавлявали.

„Не сте ли попадали в момент, когато сте изпили малко повече питиета и всеки един е вашият най-добър приятел? А на следващия ден вече не го помните? Тази снимка показва точно това – приятели, които просто си прекарват чудесно“, обяснява Ора.

По думите ѝ, по това време Тайка и Теса са имали доста натоварен график около снимането на „Тор“, така че са имали нужда да изпуснат малко парата.

Освен това, изпълнителката била доволна и от факта, че получила множество одобрителни коментари от ЛГБТИ общността, които са я поздравявали, че показва полигамията като нещо нормално.

Въпреки че тя не се намира в подобни отношения, поздравленията в социалните мрежи са я накарали да се усмихне.

В интервюто Рита също така казва, че животът ѝ станал много по-добър, когато Тайка Уайтити влязъл в него.

Именно тогава тя разбрала, че това е мъжът за нея. Обяснява, че двамата били добри приятели в продължение на шест години, но се сближават в Австралия, където имат професионални ангажименти и не познавали никого.

„Беше прекрасно да видя познато лице и просто вселените ни се обединиха. Това беше. Връзката ни ме накара да си помисля, че съм готова за задомяване. Никога преди това не съм мислила в подобна посока, защото не исках да се урочасам, но сега вече го мислех“, спомня си певицата.

За връзка между Тайка и Рита се заговори през април 2021 година, когато изпълнителката публикува тяхна обща снимка, на която се прегръщат. „Добри времена, спомени, случайни неща в телефона ми и хората, които обичам“, гласеше описанието. Малко по-късно двамата потвърдиха връзката си и направиха дебюта си на червения килим през август 2021 година за премиерата на „Отряд Самоубийци“ в Лос Анджелис.

Двойката се ожени на интимна церемония през август миналата година. Това е втори брак за Уайтити, който се раздели с първата си съпруга Челси Уинстанли през 2018 година след седем години заедно. Двамата имат и две дъщери – Те Каинга о те Хинекаху и Матева Киритапу съответно на 10 и на 6 години.