0

Преди броени дни „Телеграф“ разкри за скандалната снимка на Полина, на която половинката на Благо Джизъса е полугола в обятията на друг мъж.

Последователите на засуканата брюнетка в социалните мрежи бързо са забелязали, че на всичкото отгоре на последните й фотоси липсва сватбената й халка.

В дискусия с феновете си в Instagram Поли бе попитана защо „Халката я няма??“ и отговори лаконично, но за сметка на това утвърдително: „Няма я, да!“.

Което автоматично поставя въпроса дали отношенията й с бившия футболист са все още толкова цветущи.

Instagram

Не е изключено причината, поради която Полина е решила да захвърли халката си, да са събитията покрай участието на Благой в екстремното предаване, което се снима на другия край на света.

В риалитито Джизъса си има взимане-даване с певицата Татяна, което може да е подкопало връзката му с Полина. Оказа се, че Татяна му пере гащите, докато се борят за оцеляване в шоуто. На любимата Джизъса дори й се наложи да се обяснява за отношенията му с Татяна, като се опита да внуши, че уж проблем няма и каза по адрес на новата перачка на бельото на съпруга си, че все някой трябва да върши мръсната работа.

Заформилият се триъгълник обаче явно не допадна много на Поли и мнозина се питат дали триъгълникът вече не е прераснал в четириъгълник и на път ли са гащите на Джизъса да обърнат за енти път семейната му каляска.