0

П евицата Риана пусна на пазара нов аромат, който презентира със секси видеоклип в социалните мрежи. Под кадрите Ри Ри написа послание, което гласи "помириши ме". Парфюмът носи името "Fenty", струва 140 долара и съдържа нежни нотки на българска роза, магнолия, мандарина и мускус. 

"Това, което започна като градинска разходка в глобалния център на парфюмите, се превърна в безапелационен израз на моята пълна и истинска същност. Изживяването започва веднага щом погледнете бутилката. Не става въпрос за фантазия - исках да изпитам истината. Парфюмната вода "Fenty" е за запомняне на истинското. Направих аромат за себе си и сега го споделям с вас. Никога не го забравяш", споделя Риана в официалния сайт на козметичната си компания "Fenty Beauty".

Изявата на изпълнителката в социалните мрежи предизвика нови спекулации, че тя ще запише две песни за саундтрака към филма "Черната пантера: Уаканда завинаги", съобщава HitsDailyDouble. Слуховете, че певицата ще запее нови мелодии се усилиха, след като Риана смени профилната си снимка в TikTok.