0

М ануела Тонева, по-известна като Мани от четвъртия сезон на „Игри на волята“, бързо спечели сърцата на зрителите. След участието си в популярното риалити шоу, тя не се задоволи само с известността, а реши да се развива още повече, използвайки своята страст към фитнеса и физиотерапията, за да помага на хората да водят здравословен начин на живот. Днес тя е инфлуенсър, фитнес треньор, професионален модел и физиотерапевт, активно работеща както в социалните мрежи, така и със свои клиенти в Лондон.

Мани, която е родена в Пловдив, израснала в Карлово и емигрирала с родителите си във Великобритания на 10-годишна възраст, описва своя път към успеха като труден, но вдъхновяващ. Тя завършва висшето си образование в Бристол и се насочва към физиотерапията, вдъхновена от желанието си да помага на хората. През годините Мани развива своите умения както като фитнес треньор, така и като професионален фитнес модел, а нейната любов към спорта е ключов фактор за успеха ѝ.

Създателка е на свой собствен бранд, с който помага на хората да постигнат целите си в здравословен план чрез тренировъчни програми, онлайн консултации и 1:1 видео тренировки. Тя вярва, че спортът не само подобрява физическото състояние, но и помага за изграждането на дисциплина, самоувереност и позитивизъм.

„Човек може да постигне много повече, отколкото си мисли“, казва Мани, споделяйки своята философия за живота и тренировките.

Едно от най-големите предизвикателства за Мани е подготовката за бикини фитнес състезания, в които тя участва през 2022 година. Шест месеца на строга дисциплина и усилени тренировки ѝ носят не само физически резултати, но и увереност и гордост от постигнатото. Това ѝ помогна да стане бикини фитнес шампион и да се докаже на сцената.

Освен успешен треньор и модел, Мани продължава да участва в различни телевизионни проекти. Тази седмица тя е част от специалното издание на кулинарното шоу „Черешката на тортата“. Там за първи път публично показа гаджето си – Наско, с когото са се запознали в Лондон преди три месеца. Той е професионален готвач и е успял да спечели сърцето ѝ с романтична вечеря, включваща миди, паста със сьомга и тирамису. Двамата вече планират да се преместят заедно в Бали, където да продължат своето съвместно пътешествие.

В епизода на „Черешката на тортата“ Мани посреща своите гости на красивото Дуранкулашко езеро. Менюто ѝ включва брускети с рикота, прошуто и череши, салата от моркови и ябълки, филе от риба тон с шамфъстък и пюре от сладък картоф, а за десерт – протеинов йогурт с ягоди. Основното ястие бе приготвено от Наско, което предизвика неодобрителен коментар от страна на шеф Манчев.

Въпреки всичко, Мани продължава да върви уверено по своя път и да вдъхновява хората около нея. От физиотерапевт и фитнес треньор до участник в телевизионни предавания, тя доказва, че с усилия и постоянство можеш да постигнеш всичко, което желаеш.