0

М ладата изпълнителка от музикалната компания на Галин – Мирела, избра българска рокля за абитуриентския си бал. Певицата призна, че буквално преди дни е купила тоалета си и не се е впуснала в кой знае какви приготовления.

Витрина

„Купих я от Асеновград. Няколко пъти си сменях решението си, но накрая видях тази на витрината в магазина и поисках да я пробвам, веднага ми допадна и просто я купих. Цената е съвсем нормална за вечерна рокля, нищо специално. Може да се каже на народни цени. Видях, че има доста скъпи тоалети, но не мисля, че за една вечер трябва така да се изхвърляме. В края на краищата от цената на роклята не зависи как ще си изкараш на бала“, откровено сподели най-младата попфолк певица. Тя добави, че все още има неща, които не е купила, но не е от абитуриентите, които не спят заради подготовката за бала. „Все пак абитуриент си веднъж, искам всичко да е специално. Роклята е дълга, мислех си за къса, но реших, че моментът е важен. Цвета ще запазя в тайна, все пак да изненадам с нещо феновете“, с усмивка добави Мирела.

Песен

Красавицата завършва СУ „Любен Каравелов“ в родния си град Пловдив, паралелка с народно пеене. „За мен това е доста носталгичен момент. Със сигурност искам да продължа да уча. Все още се колебая за специалността, искам да е нещо, което ще подпомогне моето развитие в музикален план“, каза още певицата и обеща много нови музикални проекти през идващото лято.

*Автор: Василена Игнатова

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIRELA (@mirela_wolfie)