0

Г олемият благотворителен концерт, за който писа "Телеграф" очаквано взриви столичния ресторант в Студентски град, в който бе организиран с цел събиране на средства за лечението на Денис Шивачев. Младият мъж е диагностициран през 2023 година с много рядък и агресивен рак на кожата.

В събитието се включиха известни попфолк изпълнители, които се раздадоха на макс. Към кампанията "Заедно за Денис" се присъединиха певиците Лорена, Теди Александрова, Саша Рико, Магда, Симона Загорова, Тереза, Вая и Габриела от музикалния лейбъл на Меди, както и Адам и Симона от лейбъла на Галин "Алфа Мюзик", Саби, Супер Саш, Джордан и други. Водещи на събитието бяха Петър Петров и скандалната миска Катрин Вачева.

Попфолк певицата Теди Александрова.

 Попфолк певицата Теди Александрова.
ресторант Къщата

Попфолк певиците Габриела и Лорена.

 Попфолк певиците Габриела и Лорена.
ресторант Къщата

ресторант Къщата

Попфолк певицата Симона Загорова.

 Попфолк певицата Симона Загорова.
ресторант Къщата

Ето какво споделиха специално за "Телеграф" присъстващите за благотворителността, за работата си и за личния живот:

Георги Флоров - организатор на благотворителното събитие „ЗАЕДНО ЗА ДЕНИС“

Организирал съм още няколко такива подобни благотворителни концерта, помагахме на едно момче, което пак имаше рядко заболяване Глаукома и беше на път на ослепее, но го спасихме, затова и тук надеждата ми е, че ще спасим Денис.

НАВРЪХ ЦВЕТНИЦА: Попфолк звезди се готвят за голямо благотворително събитие!

Избрах тази кауза, защото освен, че Денис е страхотен човек, познавам и неговата съпруга, от дълги години сме приятели и взех много присърце тази кауза. Те са едно прекрасно семейство, имат прекрасно детенце.

При него е просто лош късмет. Всичко става от една бенка, която той премахва като в България му казват, че е доброкачествена. Премахва я и точно след шест месеца получава образование и от другата страна и му правят ПЕТ скенер изследване, излизат му над 30 разсейки.

ресторант Къщата

Водещите Петър Петров и Катрин Вачева заедно с Денис и съпругата му.

 Водещите Петър Петров и Катрин Вачева заедно с Денис и съпругата му.
ресторант Къщата

Състоянието му в момента, особено след концерта е видимо по-добро. Заредихме го с доста позитивна енергия, радваше се, плака и е много много щастлив.

Гостите, които поканих веднага се съгласиха. Единствено не успя да присъства попфолк певицата Вая, тъй като здравословното й състояние не го позволяваше.

Благодарен съм на всички, че веднага се отзоваха, дори дойдоха певци, които не бяха в списъка с гостите. Всички присъстваха, за да уважат каузата и никой не ми отказа, а напротив накрая ние започнахме да отказваме, тъй като мястото, което бяхме резервирали не го позволяваше, имаше малко пространство, а гостите бяха наистина много.

За следващи концерти ще го имаме предвид и ще наемем по-голяма зала. Доволни сме от резултата, събрахме 3000 лв.

Имам една огромна молба към всички! Нека всеки да помага, независимо от каузата, моля ви хора помагайте, независимо на кого и за какво, помагайте! Човек е жив, когато помага!

Попфолк певицата Лорена

Включвам се в подобни благотворителни каузи. Отказвам само, когато съм заета в определения ден. Казах и на колегите, че не обичам, но не за да не помогна, а просто го приемам много лично, такива събития ми влияят много и след това изпадам в едни неприятни ситуации все едно се случва на мой близък и просто не се чувствам добре. В крайна сметка е важен резултатът.

Попфолк певецът Супер Саш и попфолк певицата Лорена.

 Попфолк певецът Супер Саш и попфолк певицата Лорена.
ресторант Къщата

Доволна съм от новата си песен „За последен път”. Много добри коментари чувам за парчето, колеги ме поздравяват, а оценката от тях е много важна. Джордан, Супер Саш, Габриела, Саби, Меди са ми така най-близки от всички и други разбира се да не изброявам, за да не изпусна някого. Аз нямам конфликти с никого от попфолк певците като цяло, няма интриги.

Нямам търпение за лятото, обмислям да пусна отново парче, иска ми се да пусна дуетно парче, предпочитам да е с мъж, набелязала съм си няколко колеги. Все още нямам конкретно прeдложение и не съм предлагала на никого, нека първо песента, която пуснах да си вземе живота има време за нови проекти.

Всяка година съм при родителите си на морето в Царево. Със сина ми сме два месеца там и съчетавам работата с почивка. От дълги години имам мъж до себе си, който ме подкрепя за всичко.

Попфолк певецът Саби

Винаги, когато имам време се включвам в подобни събития. Смятам, че всеки, който може да помогне, трябва да го прави винаги! Разбрах за този случай и веднага се включих, приех го вътрешно и много съчувствам на Денис.

Парчето, което пуснах с Теди Александрова още когато го чух го усетих и нямаше как да откажа, тя е една от най-талантливите ни певици и не само - тя е и много добър композитор.

Лятото подготвям нещо самостоятелно и много весело, не сте ме виждали в такава светлина.

Попфолк певецът Саби.

 Попфолк певецът Саби.
ресторант Къщата

Брат ми Меди ме подкрепя като мой батко и в живота, и в професионален план. Критикуваме се взаимно, критиката за мен е много важна. Може би ще подготвим нещо ново и с него, а лятото ще прекарам с приятели.

Адам от "Алфа Мюзик"

Аз съм един от изпълнителите, който се впуска на 100% винаги, когато има такава кауза. За мен най-важното нещо е да сме заедно, да си помагаме и да си даряваме подкрепа.

Подготвям за лятото самостоятелно парче, което ще пусна първо и дуетно, което ще оставя за по-нататък, ще ви издам само, че ще бъде мъжки дует. Това ще бъде вторият ми такъв след колаборацията ми с Галин. Имам много идеи, много съм мотивиран, много ни се работи и съм много надъхан.

Попфолк певецът Адам.

 Попфолк певецът Адам.
ресторант Къщата

С Галин се работи страхотно, освен продуцент той ни е и приятел, съветва ни, контролира ни страхотно, сплотява ни. Той ни нахъсва, непрекъснато ни повтаря, че усилията, които полагаме не са достатъчни, защото наистина иска от нас да покоряваме висоти. Има критики естествено, но без тях няма да има прогрес. Аз обичам, когато хората ме критикуват градивно. Нямам половинка, момичета се намират, но няма нищо сериозно, ако има желаещи номерът ми е в Инстаграм.

Симона от "Алфа Мюзик"

Винаги, когато получа покана за подобни събития се включвам, стига да мога и да бъда свободна.

Подготвям много готино и свежо парче с Мирела от „Алфа Мюзик“.

Влюбена съм в живота, в работата си и ще прекарам лятото с най-близките си, с колегите, те са едни от най-близките в живота ми, с приятелите и семейството ми.

Галин е най-близкият ми човек от лейбъла, с него най-често си комуникираме и като мой шеф, но общо взето всички сме си много близки. Конкуренция между нас няма, всички сме с много добри чувства един към друг, Галин много ни помага и ни съветва постоянно.

Попфолк певицата Симона.

 Попфолк певицата Симона.
ресторант Къщата

Мечтая да продължавам да се развивам, да правя готини песни с готини хора и да се виждам с феновете си по участия.

Каузата "Заедно за Денис" ще помогне на 31-годишния мъж да оздравее и да продължи да се грижи за своята дъщеричка.

Всеки един от вас може да помогне! Заедно сме по-силни, нека спасим един човешки живот!

Ето как можете да помогнете на Денис:

Банка:

Алианц Банк България

IBAN

IBAN: BG35BUIN95611000712504

BIC

BUINBGSF

Получател:

Фондация Павел Андреев

Основание:

Дарение за Денис Лъчезаров Шивачев