0

П о-малкият брат на Мадона Кристофър Чиконе почина на 63-годишна възраст. Кончината му идва малко след като тяхната мащеха, Джоан Клеър Чиконе, почина на 24 септември след кратка, но агресивна битка с рака.

Кристофър, който също си отиде от рак, работи като дизайнер, художник и режисьор през цялата си кариера, организирайки концертни турнета, музикални видеоклипове и филми. Някога най-близкият брат на Мадона, Кристофър започва кариерата си като неин асистент, стилист и артистичен директор.

Мадона и Кристофър израснаха заедно в Мичиган и се научиха да танцуват заедно. Тогава Кристофър последва Мадона в Ню Йорк, където тя започва бляскавата си кариера, пише Daily Mail.

Въпреки че двамата работят заедно години наред, те имаха и много кризисни моменти, като Кристофър написа книга за връзката си със сестра си - където той твърди, че е стигал до бой с Гай Ричи го и че двамата "никога не са се разбирали".

Отношенията му със сестра му се оправиха до 2012 г., според интервю за Evening Standard. „ Що се отнася до мен, в момента сме в добри отношения “, каза той пред изданието.