0

Б ременната американска блогърка и модел Кортни Кардашиян, която участва в популярно риалити със сестрите си, разкри пред милионите си фенове пола на детето си.

За случая звездата спретна необичайно джендър парти. И, както повеляват законите на шоуто, тя пусна видео от сеанса на страницата си в Instagram. 

Блогърката и нейният избраник Травис Баркър, музикант от групата Blink-182, седяха на барабаните. Той свиреше и целуваше Кардашиян, а когато мелодията свърши, облак от конфети „избухна“ в небето. Двойката зърна цвета на хартията, тя грейнаха от щастие и както стана ясно, Кардашиян очаква момче. 

Сините конфети предизвикаха бурна реакция и сред гостите на партито. Всички започнаха да крещят и да поздравяват бъдещите родители. Самата Кортни едва сдържа сълзите си. Тя целуна избраника си с щастливо изражение на лицето. 

Феновете затрупаха с поздравления бъдещата майка и съпруга й за добрата новина: „Плача от това видео, поздравления!“; "Обичам да гледам как не обръщат внимание на другите. Той гледа само нея, тя - него" „Най-после заслужаваш това щастие!“ .

Фенове на риалити звездата пък очакват шоуто да се премести при гинеколога, а раждането да се случи на живо в социалните мрежи. 

Кортни Кардашиян се прочу покрай шоуто "Семейство Кардашиян". Тя, подобно на сестрите си, има собствен бизнес, работи като модел и актриса. 

Кортни се омъжи за Скот Дисик през 2006 г., двамата имат три деца, но през 2015 г. бракът им се разпадна. 

През 2021 г. Кардашиян започна да се среща с барабаниста Травис Баркър. През май 2022 г. те се ожениха.