0

П ет месеца след като актрисата Ан Хечи загина след трагична автомобилна катастрофа, втората ѝ мемоарна книга разкри пазени тайни от нейния личен живот и кариера. Хечи почина на 53-годишна възраст на 12 август, 2022 г., след като колата ѝ се вряза в къща в Лос Анджелис на 5 август.

Автомобилният инцидент повдигна въпроси за психичното състояние на актрисата, предполагаема злоупотреба с наркотични вещества и за всички тъжни събития, довели до трагичната ѝ смърт.

По-рано този месец нейният 20-годишен син Хоумър обяви, че автобиографията ѝ ще бъде публикувана посмъртно.

„Майка ми имаше завършен ръкопис за втора книга по времето, когато почина. Книгата е продукт на усилията ѝ да сподели историята си и да помогне на другите, с каквото можеше“, пише Хоумър. Знам, че тя щеше да е развълнувана да я сподели със света. И така, мамо, споделям книгата с общността, нека тя процъфтява и заживее свой собствен живот, както ти би искала."

В „Call Me Anne“ („Наричай ме Ан“), продължението на нейната книга от 2001 г., Call Me Crazy („Наричай ме луда“), тя пише за своите възходи и падения в Холивуд, скандалния романс с Елън Дедженеръс и как тежкото детство я е оформило като майка.  Оказва се, че в живота си Ан често е ставала жертва на сексуално посегателство, което започва още от семейния ѝ дом и продължава, докато тя се изкачва по стълбата на успеха в Холивуд.

Насилието, на което е била подлагана, става основната причина за по-нататъшните ѝ психични проблеми. В книгата Хечи признава, че насилието е било нещо нормално в семейството ѝ и ѝ отнема години да се примири с това. Тя се надява нейните думи да помогнат и на други хора, които са израснали по този начин.

Разкритията, които актрисата прави в посмъртно издадената автобиография „Call Me Anne“ („Наричай ме Ан“) са тежки за преглъщане и разкриват един труден живот, в който въпреки многото болка е тържествувала жизнерадостта.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Heche (@anneheche)