0

Р одните ни звезди, освен да ходят по почивки и екскурзии, уви обикалят и болници през лятото. Мегз намери лечение за счупения си крак в минерални извори, а Божана го лекува на морето. Андреа, която обича да се гмурка, претърпя инцидент, както и Венета Харизанова, но след каране на джет.

Хумор

Звездната кулинарка Божана Кацарова претърпя сериозен инцидент в разгара на лятото. В момента крака на Божана е гипсиран и освен това се е наложило да й поставят пирони и напречни държачи, пояснява самата тя в социалните мрежи. Звездата не сподели как се е стигнало до инцидента, но в типичния си стил се отнася с чувство за хумор към иначе тежката ситуация.

„Аз и 4-те планки, 16-те пирона и 2-та напречни държача в глезена ми ви пожелаваме уникален и стремителен ден“, написа Божана, без да дава подробности какво е довело до това. Инфлуенсърката не спира да споделя забавни снимки с гипса, който приема за аксесоар към визията си. Вместо да си бъде вкъщи, където да си почива и да чака да се излекува травмата й, тя обаче е на морето и дори ходи на плаж с гипса. От едно от поредните видеа в личния й профил в Инстаграм се вижда, че освен с гипс, Божана се е сдобила и с нова татуировка.

Лютеница

Известната дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз си счупи крака точно преди полета си за България от Дубай. Въпреки неприятната злополука красавицата си мислела през цялото време за българската лютеница. „Счупих си крака точно преди полета и трябваше веднага като кацнем да отидем първо в „Пирогов“. Викам не, моля ви, по пътя за „Пирогов“ първо спрете на първия супермаркет и ми вземете горещ хляб, лютеница и една лъжица. Яла съм я в колата като малко дете. Вече съм на 6-7 буркана“, написа самата тя в социалните мрежи.

Припомняме, че шивачката явно е луда по ястието в бурканче, тъй като при предното си прибиране у нас, беше помъкнала цял куфар с лютеница за Дубай. Красавицата реши, докато е в родината си, да обиколи някои интересни места, макар и със счупен крак. Докато се прибирала от Петрич, се наложило да се отклонят от пътя поради инцидент и решила да мине покрай вулкана Кожух. „Видях точно на пътя ни - съвсем диви, свободни в природата минерални извори. И хора с кърпи се къпят, мажат с хума. “Моля ви спирайте” - аз направо изпаднах в екстаз.

Естествено реакцията беше - “ма моля те, ти луда ли си, какво ще правиш тук насред Балкана, нямаме нищо”. Аз - “Не, не , не това е точно за мен, особено сега с крака ми, пътят ни доведе”. Какво да ме правят, знаят си ме, че няма да излязат на глава с мен - спряхме. Докуцах и веднага вътре, даже с дрехите, без да имам хавлия. Стоях 3 часа, мазах се със сяра и хума. Водата е изумителна, топла, лековита, а очите ти се пълнят с красотата на Кожух. Каквото и да кажа ще е малко, а и всеки знае за чудото на тези места. Толкова по-добре си почувствах крака, още ме държи топлината.

Огромен виновник за изключителната атмосфера на това изумително кътче е местният Александър, който е по своя път към себе си и е приел мястото за своя мисия. Отказва се от високо заплатена работа в чужбина и си идва тук. Вади лековитата хума, сярата и ти дава да се мажеш, докато дава съвети за здраве, заземяване и разказва местни легенди. Също качва хора горе на вулкана и ги развежда из тези свещени места. Магията на живота е изумително нещо - винаги каквото е най-доброто за теб - той ще те заведе. Препоръчвам стократно. Ей къде е в България - диво, красиво, лековито, дар от нашата си природа, който дарява Живот“, описа Мегз под снимките си, които сподели в социалните мрежи.

Воден спорт

Венета Харизанова счупи крак, докато караше джет. Силна вълна изхвърлила моделката в морето, а при падането кракът й попада между машината и водата и се чупи. Красавицата се оплака първо в нета, качвайки снимка от случката. Харизанова е любителка на водните и екстремни преживявания, между които бързите скорости с джет в морето. “Казвам сбогом на всички водни спортове това лято”, сподели пред „Телеграф“ тя. Заради контузията красавицата ще бъде с превръзка на крака няколко седмици, след което лекарите напълно й забраняват всякакво натоварване в рамките на половин година. Венета не е загубила надежда. Разказва, че първите няколко дни се чувствала зле. Но сега си направила равносметка. “Щом така се е случило, ще се възползвам от времето, което сега ще имам, за да работя повече”, разказа тя. Последните няколко години Харизанова се занимава с дигитален маркетинг и пише реклама за социалните мрежи на различни филми. Признава, че лятото работата й оставала на заден план заради любовта към морето, джетовете и сърфа. Сега обаче ще седи пред компютъра до края на август и ще използва това, за да работи повече. “Винаги е добре да намираш положителното във всяка ситуация”, добави още тя.
Попфолк певицата Андреа, която често се гмурка в дълбоките води на най-различни и интересни места, се контузи. Това показа самата тя в снимка на посинелия й пръст на крака, която пусна в социалните мрежи.„Гмуркането не е толкова лесно“, написа сексапилната блондинка, която се намираше на остров Кипър. Малко след това показа, че е получила два подаръка, плюшена костенурка и гривна със сърце, но не уточни от кого са те.

Внимателен

В края на юни рапърът Димчо си счупи ръката за втори път и влезе гипсиран в болница, а това предизвика смут сред феновете. „Дано това ме направи по-смирен, по-сериозен и по-внимателен“, казва самият той. Димчо пусна кадър в личния си профил в Инстаграм след злополуката от болницата с гипсирана ръка и абокат. Въпреки неприятната ситуация той погледна позитивно и с усмивка на случилото се. „Последния път, когато си счупих ръката, положих основите на тази „бляскава рап кариера“. Надявам се и този път да има добри последици от кофти случката“, смята изпълнителят. Певецът не уточнява какво точно се е случило, но е благодарен, че в момента всичко е наред и здравните лица са се погрижили за състоянието му. „Имах късмета да съм с точните хора в този момент и да се озова на точното място“, добавя той. Под поста заваляха стотици коментари от почитателите му. Феновете му пожелаха бързо възстановяване и успех в професионален план. Някои му напомниха, че е време малко да си почине от работа. „Видях те, като пътуваше, сега разбирам какво се е случило“, гласеше един от коментарите, от който се разбира, че счупването на крайника може би е от катастрофа.

Автор: Лина Димитрова