0

В ече близо година феновете гадаят дали Лидия и Атанас Колев са заедно. Те обаче се на една почивка в Боровец, когато публикуваха твърде идентични снимки в профилите си в Instagram - първо такива от пистите, а после и от джакузито на хотела.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIA (@lidia_alpha)

Междувременно фенове на двамата качваха видеа в Instagram и TikTok, на които се вижда, че Лидия и Наско са заедно дори по участия. Но връзката така и не беше афиширана от двойката.

Друг обаче го направи вместо тях - продуцентът на Лидия, Галин. Певецът отговори на някои въпроси в Instagram, а сред тях беше и този дали одобрява връзката на Лидия с рапъра.

Instagram

Галин заяви категорично, че няма нищо против. "Бих имал нещо против, ако не е щастлива и ако не си върши работата добре", заяви той, намеквайки, че между Лидия и Наско всичко върви отлично засега. 

"Лидия е повече от старателна към своите ангажименти. Навсякъде хората говорят само хубави неща за нея. Тя ни прави горди! Не трябва никога да спира да се развива във всички аспекти от своя живот, както до сега", завърши Галин.