0

В ътрешен човек от най-приближения кръг на актьора Бен Афлек и певицата Дженифър Лопес разкри коя е била повратната точка в брака им, пише In Touch Weekly.

ПРЕДАДЕ СЕ: Бен Афлек свали халката! (СНИМКА)

Според източника, знаменитостите са разговаряли в спокойна атмосфера и са разбрали колко различни по време на заснемането на документалния филм на Дженифър „Най-голямата неразказана любовна история“. Докато работят по него, Афлек и Лопес осъзнали как всъщност стоят нещата в брака им. Вътрешният човек отбеляза, че Бен, въпреки професията си, не обича публичността, а Дженифър е пълна противоположност и не пропуска да се набута под светлините на прожекторите.

"Мисля, че двамата се погледнаха за първи път отстрани и осъзнаха колко различни са всъщност. Докато Дженифър обича да е център на вниманието, Бен би предпочел да живее далеч от светлината на прожекторите. В крайна сметка и двамата просто искат различни неща в живота", източник смята.

В медиите отвъд океана отдавна се носят слухове за раздялата на двойката. Самият Бен наскоро подхрани интереса към, като свали брачната си халка.