0

ЧОТКИН: Здравейте, аз съм Чоткин - големият победител от Hell’s Kitchen сезон 6 и сега ще разберем колко добре се познавам с феновете на предаването.

Чоткин с предложение към шеф Ангелов да му бъде кум! (ВИДЕО)

- Италианската кухня НЕ Е любима на 54% от феновете на Hell’s Kitchen - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

- Грешно, защото италианската кухня е номер 1 в цял свят и е доста търсена като кухня. Ееее, wow, това направо не мога да го повярвам.

- 85% от феновете на Hell’s Kitchen са разсипвали подправки по пода в кухнята - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

- Грешно, защото както ни гледат нас, така и те гледат да са по-внимателни вкъщи. Ееее, ти сериозно ли? Еми, разсипвал съм и аз по принцип, ама... гледам да внимавам, защото са ми ценни подправките и така не мога да си завърша ястието. Разсипвал съм сол, пипер, риган, падал ми е дафинов лист. Абе, почти всичко! Правил съм направо бомбаж в кухнята.

- 46% от феновете на Hell’s Kitchen предпочитат пастата с чесън - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

- Вярно е, няма да се чудя за това, защото чесънът придава един много приятен аромат. ЙЕС!

- 63% от феновете на Hell’s Kitchen ядат шкембе чорба - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

- Естествено, че е вярно. Шкембе чорбата в България е номер 1. Във всеки ресторант е. Лелееее, ти сериозно ли? А, шкембе чорбата е много хубава, бе, хора! Във всеки български ресторант го има. В Англия не съм ял шкембе чорба, но не съм и правил на чужденци. Сега като се замисля, мога и да го направя!

- 52% от феновете на Hell’s Kitchen са бъркали захар със сол - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

- Вярно е, защото и аз сбърках захар със сол и то на мастърклас. Казвам ви, хора... направо се побърках. ЙЕС! Историята ми беше, че трябваше да правим агнешка глава, мозък, бузи и език. Тогава до мен имаше захар. Аз сипвах, взех една щипка, сложих в спанака. Добре, че беше малко захар, пробвах да видя колко още сол трябва да сложа и то се оказа захар. Добре, че се осъзнах, иначе щеше да стане сладък спанак. Но се осъзнах навреме. Това беше мастърклас, беше много трудна мисия и се справих перфектно. Даже мога да се похваля, че тогава взех и имунитет.

ЧОТКИН: Това бях аз, Чоткин. Тук приключи моята игра, очаквайте ме с нови видеа.