0

К огато банковата сметка е пълна с милиони вероятно идва момент, в който човек започва да харчи неразумно. Ето 13 случая, в които звездите прахосаха колосални суми за пълни глупости.

1. Съобщава се, че на парти за издаване на албум в Маями Джей Зи е платил 250 000 долара за бутилка шампанско Armand de Brignac. Освен това е оставил бакшиш на сервитьора от 50 000 долара.

Getty Images

2. Джей Зи и Бионсе купили кукла Барби за първия рожден ден на дъщеря им. Тя е украсена със 160 диаманта и бяло злато. Двойката платила за нея около 80 000 долара.

GettyImages

3. След като Дженифър Анистън разкрила, че иска да се занимава с колоездене, колежката й от сериала „Приятели“ Кортни Кокс й подарила велосипед на Chanel за 12 000 долара.

Getty images/iStock

4. Кендъл Дженър пък е похарчила 52 000 долара за диван! Синьо-лилавата мебел била „наистина нежна“ и „вършела чудна работа“, споделя моделката и тв звезда.

GettyImages

5. Актьорът Тайрийз Гибсън купил на дъщеря си остров, когато тя била едва на 8 години. Звездата от „Бързи и яростни“ пази в тайна цената, но със сигурност е колосално висока.

GettyImages

6. За период от 20 месеца Елтън Джон е похарчил 418 340 долара за цветя. По време на съдебно дело с бившия си мениджър и счетоводител, той каза пред британския Върховен съд простичкото: „Харесвам цветята“.

Getty images

7. Кайли Дженър сподели снимка в Instagram, на която бута дъщеря си Сторми в бебешка количка Fendi за 12 500 долара.

Instagram

8. Никълъс Кейдж платил 276 000 долара за череп на динозавър. По-късно той разбра, че артефактът е откраднат и трябваше да го върне на монголското правителство.

gettyimages.com

9. Кейдж също е похарчил 150 000 долара за домашен любимец октопод, което очевидно е помогнало на актьорската му игра.

Getty images

10. Когато Ким Кардашиян и Кание Уест все още бяха заедно, се твърди, че са похарчили 750 000 долара за четири позлатени тоалетни чинии. На това му се казва да си хвърлиш парите в кенефа.

GettyImages

11. Виктория Бекъм е купила персонализиран iPhone със 150 грама 24-каратово злато. Смартфонът струвал 33 000 долара.

gettyimages.com

12. Лейди Гага е профукала около 50 000 долара за детектор за призраци. Очевидно тя се страхува от зли духове и сканира хотелските си стаи за паранормална активност.

GettyImages

13. Американската тв водеща Хайди Монтаг и съпругът й Спенсър Прат похарчили 1 милион долара за колекция от кристали.

GettyImages

Източник: BuzzFeed