0

П оискаха от директора на Народен театър „Иван Вазов“ да се подпише на оставката си. Безумната ситуация се разигра в социалната мрежа Фейсбук, където на лично съобщение Васил Василев получи призива.

Скрийншот

Дамата, която разпраща съобщенията, явно не е съобразила на кого пише, или машинно се праща един и същ текст на мнозина, но до самия Василев стига следният текст: „Здравейте, не се познаваме лично, но ще си позволя да ви помоля, ако сте съгласни да подпишете подписката за оставка на директора на Народния театър. Изпращам ви линк. Благодаря за времето и усилието! Каквото и да стане, не сме били безучастни, нали?“. Получените слова подразниха иначе спокойния Васил Василев и той публикува скрийншот от съобщението, а отгоре написа: „Събирам подписи за спиране на тормоза спрямо Народния театър. Всеки лайк е подпис“.

Несправедливост

Актрисата Анна Пападопулу също не се сдържа и коментира: „Всички граници се преминаха. Вече отвъд добро и зло. Само нищета. Имат явно много свободно време“. В интервю за“Телеграф“ той съобщи, че няма проблем да си подаде оставката, но има против несправедливостта. „Нямам проблем да си подам оставката, имам проблем с несправедливостта, с издевателството върху българския театър, с несправедливите възнаграждения на актьорите. Не съм със самочувствието на пожизнен директор. Пожизнено съм режисьор и баща. Надявам се, че ви отговорих“, заяви Васил Василев.

.

 .