0

Б ившата съпруга на футболиста Благой Георгиев – Полина, е заличила името му окончателно. Шест месеца след развода красавицата е изтрила татуировката си с помощта на лазер.

Спомени

Брюнетката сподели новината на стори в инстаграм профила си. Поли реши да отговаря на въпроси на свои последователи в мрежата. Един от тях я попита дали все още има изписано името на Благой върху тялото си. Хубавицата не пропусна да се похвали, че както връзката й с футболиста, така и името му са вече много далеч останали в историята и всичко е само един спомен.

Instagram

Сърца

Припомняме, че в началото на връзката на Поли и Благо, когато всичко беше като в приказка, самият Георгиев показа снимка, на която се вижда татуираното му име на ръката на Полина. Татусът беше на лявата й ръка, където между две сърца беше нарисувано „Благой“. Тогава Поли по подобие на половинката си започна да шари с мастило по тялото си. На ръката на Поли днес са останали само сърчицата - черно и червено. Ново име не е поставено. Както самата тя обяснява в мрежата, все още в живота й няма друг мъж. Хубавицата продължава да живее в семейната къща в Банкя, която обитаваше и бившият футболист, докато бе женен за нея.

*Автор: Василена Маринова