0

С лед години на борба със зависимостта към наркотици и алкохол, Чарли Шийн се чувства доста по-добре. 

„Следващият месец ще станат шест години откакто съм трезвен“, каза той пред списание PEOPLE. 

Чарли Шийн ловувал Лох Нес

„Сега имам много последователен начин на живот. Всичко се върти около това, че съм самотен баща и отглеждам моите 14-годишни близнаци Макс и Боб.“ (Тяхната майка, бившата му съпруга Брук Мюлер, се бори със собствените си зависимости)

„Сега се събуждам рано, около 4:30 или 5 сутринта, пускам новините, тренирам, отговарям на имейли“, сподели той за това как прекарва сутрините си.

„След това вдигам децата и им помагам със сутрешната им рутина – ако можете да я наречете рутина“, казва той, смеейки се.

НЕ МУ Е ЛЕСНО: Чарли Шийн скочи на дъщеря си заради профила й в OnlyFans

Тази му рутина няма нищо общо с миналото на актора, когато се будеше с бутилка в ръка.

„Обичах да пия сутрин“, разкри той за миналото си. „Обичах малко скоч в кафето“, добави той. 

Но точно една от онези пиянски сутрини през 2017 г. го накара да преоцени живота си и да направи някои големи промени.

„Една сутрин бях забравил, че дъщеря ми има уговорена среща, до която бях обещал да я закарам, и вече бях подпийнал“, посочи той, визирайки дъщерите си, които има заедно с бившата си съпруга Дениз Ричардс -  Сами и Лола.

ЗАРАДИ ЛЕКАРСТВА: Чарли Шийн развива деменция

„Така че трябваше да се обадя на моя приятел Тони, за да ни закара. Закарахме я навреме, но това ми разби сърцето, защото тя беше на задната седалка и можех просто да кажа, че си мислеше: „Защо татко не шофира?“ Така че се прибрах вкъщи и премислях ситуацията до края на деня. И на следващата сутрин просто спрях“, заяви Шийн.

Актьорът сподели, че в началото си казал, че ще пробва един месец, за да види дали ще има промяна не само в него, но и в околните. Още на първия месец нещата се подобрили във всички посоки и той решил да даде шанс  и на следващия месец. По думите му тогава набрал инерция и му станало ясно, че няма нужда да спира или по-точно да започва да пие и да взима наркотици отново.

Сега Шийн прави няколко малки стъпки обратно в светлината на прожекторите, изпробвайки водите, за да види дали публиката е готова за неговото завръщане. 

Понастоящем той има епизодична роля в новата тъмна драма на Чък Лори, „Bookie“,  но очаква с нетърпение отново да прави хората щастливи чрез играта си.

Шийн подчерта, че сега е по-щастлив от всякога. „Гордея се с изборите, които направих, и промените, които осъществих“, заяви актьорът.