0

С инът на Фики Стораро – Тони-младши, отпразнува 6-ия си рожден ден с щур купон, на който бяха поканени около 300 човека. Рожденикът получи от звездния си татко и от майка си подарък - имитатор на Майкъл Джексън, тъй като се оказа, че Джако е любимецът на внука на Тони Стораро.

Изненада

„С майка му решихме да го изненадаме с този подарък, защото знаем, че Майкъл Джексън му е любимец и това ще го зарадва най-много“, сподели пред „Телеграф“ Фики. Самият имитатор се е раздал от сърце пред рожденика и гостите, а най-любимото на децата се оказа всеизвестната лунна походка, която бе запазената марка на Краля на попа. Другите подаръци семейството запази в тайна. Тортата беше решена в бяло и синьо, на 6 етажа, точно колкото годинки навърши малкият Стораро.

@sofi_marinova_official_ #софимаринова #sofimarinova #roksana #роксана #❤️‍🔥🥰❤️ #❤️‍🔥💙❤️ @Антоанета Линкова Ro @Fiki Storaro ♬ original sound - Sofi Marinova Official

Силно впечатление направиха и тоалетите на Фики и малкия Тони, тъй като те бяха като две капки вода - черен панталон, бяло сако и еднакви обувки. Прекрасната съпруга на Фики – Гюлджан, пък блесна в няколко рокли, коя от коя по-хубави. Малката дъщеричка на певеца също обра овациите с блестяща рокля по време на празника на братчето си. Неотлъчно до щастливото семейство бяха и гордите баба и дядо Тони Стораро и съпругата му Валя, както и Емрах, който демонстрира нова прическа - къдрава коса.

Музика

Както се и очаква на всички партита на семейство Стораро, музиката е на най-високо ниво. За доброто настроение на гостите се погрижиха музиканти от България, Гърция, Турция и Румъния. С песен поздравиха рожденика и родителите му и голяма част от колегите на Фики, сред които бяха Софи Маринова, Роксана, Деси Слава, Есил Дюран и др. Сред гостите бяха още фолкпевицата Лия с мъжа си и театралният продуцент Кирил Кирилов.

@sofi_marinova_official_ #софимаринова #sofimarinova #roksana #роксана #❤️‍🔥🥰❤️ #❤️‍🔥💙❤️ @Антоанета Линкова Ro @Fiki Storaro ♬ original sound - Sofi Marinova Official

Пред „Телеграф“ Фики не спести вълнението от празника на момченцето си и сподели, че иска само семейството му да са здрави и заедно. „А на малкия пожелавам да расте все такова слънчево дете и да ни радва с всичко, което прави. Също така да продължава да развива музикалната си дарба, защото е много добър и смятам, че ще ме наследи на сцената“, каза още гордият татко.

Дуетът с Азис най-слушан

И докато Фики се радва на семейството, той не спира да завладява и музикалните върхове. Само преди няколко дни изненада феновете си с нов дует с колегата си Азис, а парчето за часове се подреди в най-слушаните в мрежата и дори оглави класацията за най-бързо набиращи популярност видеа.

Коментарите в нета пък са, че това е поредният хит на изпълнителите. Парчето носи името „Казах не“. Музиката е дело на Фики, Николай Гурманов и Даниел Ганев, който е автор и на аранжимента. Текстът е създаден от двамата изпълнители и Николай Гурманов. Режисурата на видеоклипа е поверена на Людмил Иларионов – Люси. Стайлингът е дело на Кирил Кирилов.