0

Т анцьорката Натали Стойчева се окичи с титлата „Кралица на София“. Конкурсът се проведе в сряда вечерта в хитов столичен клуб в Студентски град, където за короната се бориха 6 момичета.

Тур

Хубавиците дефилираха в три тура, като най-много погледи събраха, разхождайки се по бански. Безспорно Натали показа завидно тяло, но това, което направи най-силно впечатление на присъстващите, бе пленителната усмивка на новата миска. Присъстващи не пропуснаха да отбележат, че хубавицата изглежда изключително естествено. Нейни подгласнички станаха Светлозара Димитрова, която е професионален модел, и Мария Павлова, която, подобно на победителката, е танцьорка.

Участнички

Сред кандидатките имаше още певица и писателка. Участничката, пишеща поезия, стана „Лице на публиката“. Бяха раздадени и няколко специални награди.

Във финалния тур пък всички участнички се представиха на сцената с булчински рокли, което позволи да покажат най- нежната си и женствена част от визиите си.

В ролята на водещи влязоха Илия Георгиев и Янита Гашина, а самият конкурс се проведе за 5-а поредна година, като зад него стои миската Ива Славова.