0

Л егендарното трио на българската музика - Богдана Карадочева, Стефан Димитров и Васил Найденов, атакуват социалната платформа Тик-Ток. Любимците на няколко поколения се появиха със забавно видео, в което отправят покана към децата, бабите, дядовците им и майките на концерта им в Зала 1 на НДК на 7 ноември.

Професионално

Впечатление прави, че видеото е заснето професионално, а талантливите изпълнители са доста навътре в технологиите, че дори използват думи като „скролваш“. Найденов има профил в Тик- Ток от около месец, но това е първото му заснето клипче по този шеговит начин. Самите Богдана и Стефан пък са съвсем нови в тази платформа, но предвид завидния талант, който и тримата проявяват на клипчето, със сигурност скоро ще станат вайръл.

Билети

Припомняме ви, че тримата ще имат грандиозен концерт в Зала 1 на НДК. Освен тях на сцената ще се качат Мишо Белчев, а Виктор Калев ще се впусне в имитации на Карадочева, Димитров и Найденов. Интересът към събитието е огромен и билетите буквално се разпродават като топъл хляб. Пропуските освен на каса на НДК могат да бъдат закупени и онлайн.

@bogdana_stefan_vasil 🧓 Покажи това на баба си! 😊 Очакваме ви на концерт на 7 ноември в зала 1 на НДК. 💖 Билети на касата на НДК и онлайн на EpayGo! 🌸 С уважение, Богдана Карадочева, Стефан Димитров и Васил Найденов. #василнайденов #vasilnaidenov #богданакарадочева #стефандимитров #естрада #концерт #песни #сбогоммоялюбов #легенди ♬ original sound - bogdana_stefan_vasil