0

Б ившата приятелка на Матю Пери Кайти Едуардс намекна, че актьорът от „Приятели“ може да се е върнал към употребата субстанции, което е довело до трагичната му смърт.

„Познавам Матю и знам, че той не би се удавил току-така. Мисля, че той може да е взел хапчета през седмицата, водеща до това“, каза Едуардс пред Sun.

Бившият модел твърди, че е излизала за кратко с Пери през 2006 г., след като се запознали на среща на анонимни алкохолици. Тя твърди, че са останали близки след края на връзката им и че тя дори е работила като негов асистент през 2011 г.

На 28 октомври Пери беше намерен мъртъв в джакузи в дома си в Лос Анджелис на 54-годишна възраст, като причината за смъртта му е удавяне. Въпреки че първоначалните токсикологични доклади са отрицателни за фентанил или метамфетамин, Едуардс смята, че „нещата не се навързват“, когато става въпрос за подробностите около смъртта му. „Казаха, че на местопроизшествието не е имало болкоуспокояващи с рецепта, което не ме изненадва, защото той не е оставил наркотици в дома си. Той беше параноик и щеше да ги вземе всичките. Последната му публикация в Инстаграм, Това нещо с Матман не беше нещо, което той прави, когато е адекватен. Матман излизаше, когато не беше трезвен и се чувстваше някак непобедим“, твърди Едуардс.

„Бях наоколо, когато той се напушваше, въпреки че не се напушвах с него и когато казвах, че може би трябва да намали малко употребата, той ми казваше: „Не, аз съм Матман“.

Едуардс твърди още, че Пери има афинитет да бъде във водата, когато пие алкохол или употребява наркотици, твърдейки, че бивш съсед веднъж го е намерил „гол в басейна на съседа“. „Трябваше да отида там и да го измъкна от басейна на съседа му. Винаги стоеше във водата, когато се друсаше“, твърди тя, добавяйки, че Пери е бил „винаги сам“, когато употребява наркотици.