0

С ъстоянието на актьора Джеръми Ренър е много по-тежко, отколкото се съобщаваше преди, след като беше блъснат от снегорин, според приятели на филмовата звезда.

Ренър помагал на закъсал член на семейството, чиято кола се повредила близо до имението му близо до езерото Тахо, Невада, когато 14 330-килограмова снегоринна машина го прегазила.

По това време представители на Ренър заявиха, че той е претърпял гръдна травма и наранявания по краката, както и че е в критично, но стабилно състояние след операция.

Сега обаче приятел на актьора разкри, че ситуацията е много по-лоша. Звездата от поредицата „Отмъстителите“ почти умрял от загуба на кръв.

Актьорът е наясно със степента на нараняванията си и има дълъг път към възстановяването пред него, което може да отнеме поне две години. „Джеръми изпитваше силна болка и имаше затруднения с дишането. Той знаеше, че е зле и може и да не оцелее“, разкри негов приятел, цитиран от „Дейли мейл“

„Говори се, че увреждането на гръдния кош на Джереми е било толкова значително, че е трябвало да бъде реконструирано чрез операция“, продължи източникът. „Досега той е претърпял две операции и вероятно ще има нужда от още през следващите седмици“, допълни той.