0

Н евероятната Елизабет Хърли е известна не само с актьорските си превъплъщения, но и с многобройните си любовни връзки. Не по-малко популярна е връзката на Лиз с холивудския продуцент и финансист Стив Бинг, който е и биологичен баща на сина й Деймиън. 

Чувствата на звездата от “Шеметна сделка” и “Остин Пауърс” съм Стив Бинг бързо прегарят и тя попада в прегръдките на друг богаташ - индийския бизнесмен Арун Наяр. Двойката вдига две сватби - в Англия и в Индия. Въпреки, че актрисата бе наречена от таблоидите “Най-възрастната булка, която Индия е виждала, Хърли остави своя отпечатък в съзнанието на местните. 

Но всяка приказка си има своя край .. На фона на шумно отразени от медиите съдебни битки за доказване на бащинството на Деймиън, Елизабет Хърли се забърква в нов чутовен скандал. Бракът й с Арун Няр рухва, след като става ясно, че красавицата има тайна афера с прочутия играч на крикет Шон Уорн. Последва развод, но изглежда тузарят Арун Наяр така и не прежали Лиз, и дори и е простил изневярата. 

В навечерието на новата 2024-та година Хърли и Наяр демонстрираха топли отношения, а синът й Деймън дори нарече бизнесмена свой баща. 

В своя Instagram акаунт Деймън сподели на стори снимка, на която Арун и Елизабет празнуват заедно. Към кадъра звездният син написа: “Мама и татко”. 

Лиз Хърли също не остана по-назад и публикува видео от купона, на който се раздава на пълен макс.