1

П леймейтката Моника Валериева пусна секси снимка от басейн, този път обаче освен с предизвикателни форми изненада  феновете си с повече от два крака. На един от фотосите последователите й забелязаха, че има три крайника.

Мода 

Разбира се, снимката веднага се превърна в една от най-коментираните в мрежата. Появи се въпросът: „С три крака бяга ли се по-бързо?“, който се превърна в меме, което обиколи мрежата. Верни последователи на моделката не пропуснаха да припомнят, че тя е популярна с фотошопа и обработването на снимки, и написаха, че този път вече моделката е прекалила. Други не пропуснаха да споменат, че моделката е почитателка на пластичната хирургия, и допуснаха, че това би могло да бъде нова операция, модерна извън пределите на България. „Медицината напредва, недей да спиш, сложи си още една ръка“, написа потребител във фейсбук, а друг показа снимка, на която краката на моделката са 4. „Още малко и ще стане стоножка“, заключи друг онлайн приятел на моделката. Не липсваха и защитници на красавицата, според които това е отражение във водата, което създава такава илюзия.

СТАНА ГОРЕЩО: Моника Валериева разтвори краката! (СНИМКА)

Жега

Междувременно Моника, която окончателно остана сама след връзката си с попфолк звездата Меди, откри сезона  в Гърция. „Нощите на Афродита“, написа тя под албум със снимки, събиращ моменти от първата й почивка на Халкидики за това лято. Красавицата нощува в къща за гости на брега на морето, като не пропуска да я рекламира на последователите си, които пък отново злорадстваха и я попитаха: „На бартер ли спиш там“, и този въпрос Мис Плеймейт остави без отговор.

ГОРЕЩО! Моника Валериева хвърли дрехите (СНИМКИ+ВИДЕО)