0

Д елото за сексуално насилие срещу рокаджията Мерилин Менсън от моделката Ашли Смитлайн бе прекратено от съдията след близо две години. 

Смитлайн бе четвъртата жена, която заведе дело срещу музиканта през юни 2021 г., като тогава заяви, че била подложена на психологическо, сексуално и физическо насилие, докато излизала с музиканта.

Но във вторник нейният случай беше прекратен от съдия в Лос Анджелис, след като Смитлайн не успя да си намери адвокат и не реши да се представлява сама след напускането на нейния адвокат Джей Елуангер.

Тя може да подаде отново иска си, ако реши.

"Пожелаваме й здраве и ще продължим да работим, за да гарантираме, че ще бъде платена значителна цена от онези, които са се опитали да злоупотребят с нашата правна система“, каза адвокатът на Менсън Хауърд Кинг пред PEOPLE.

 Менсън е отричал всички обвинения към него, като е заявявал, че всичките му връзки - и тези с другите три жени - били по взаимно съгласие.

„Никога не съм малтретирал, нападал, изнасилвал, заплашвал или трафикирал която и да е от тези жени, както те твърдят“, каза той, според съдебни документи, получени от PEOPLE.

„Техните обвинения срещу мен в малтретиране, нападение, изнасилване, заплахи и други подобни са недвусмислено неверни"< категоричен е рокаджията.

Смитлайн излезе публично с обвиненията си срещу звездата в началото на 2021 г. и в иска си твърди, че Менсън я е изнасилил, сексуално малтретирал, нарязал и биел с камшик, а също така я е „жигосал“, като е издълбал инициалите си в крака й.