0

З вездата от “Игра на тронове” Софи Търнър бе заснета да се целува с чужд мъж. Фотосите на екранната Санса предизвикаха скандал, тъй като тя все още е омъжена за певеца Джо Джонс. 

27-годишната Софи бе щракната да разменя страстни ласки с аристократа Перегрин Пиърсън на улицата в Париж. Актрисата явно е решила да загърби брака си с Джо Джонас и да се свърже с милионера Перегрин. Състоянието на неговото семейство възлиза над 224 милиона британски лири. Перегрин Пиърсън пък наскоро се раздели гръцката принцеса Мария Олимпия. 

Пиърсън и Търнън бяха издебнати от папараци край Стад дьо Франс във френската столица. По-късно двойката бе забелязана да наблюдава ръгби мача между Нова Зеландия и Южна Африка. 

Аристократът и актрисата бяха издебнати заедно само месец, след като съпругът на Софи - Джо Джонас подаде молба за развод и постигна споразумение за временно попечителство над единственото им дете. 

Перегрин е най-големият син и наследник на Майкъл Пиърсън -  4-ти виконт Каудрей. Той е бивш филмов продуцент, който притежава значителна част от медийната империя Пиърсън. Има жилище за 5 милиона британски лири в Челси, а баща му притежава огромно имение в Западен Съсекс с 33 спални, разположено на 16 500 акра земя с 10 игрища за поло.