0

П реслава, Анелия и Криско ще се вихрят в бивша казарма в Гоце Делчев. Традиционният есенен панаир на града тази година ще се проведе във времето от 12 до 18 септември. Това става след двегодишно прекъсване заради пандемията от COVD-19. Отново бившата казарма в града ще приюти хиляди търговци и посетители, за които Община Гоце Делчев е подготвила разнообразна и богата програма. Всяка вечер ще има много музика, а със свои изпълнения ще се представят едни от най-известните и обичани музиканти и певци в страната.

В четвъртък, 15 септември, на сцената ще се качи Оркестър “Фолк мания”, с ръководител Георги Попов и със специалното участие на известната певица Преслава.

На следващия ден музикалната програма ще продължи с изпълненията на оркестъра на Панчо Иванов, със солисти Траяна Георгиева, Наум Странджев и Магдалена Георгиева. Веднага след тях на сцената ще излезе специалният гост-изпълнител Анелия. В събота на сцената ще излезе оркестър “Уникат”, с ръководител Димитър Стефанов и солист Боряна Карпузова, със специалното участие на рап певеца Криско.

В последния ден на панаира, 18 септември, ще свири оркестър “Класик”. Както винаги досега, на панаира ще има много забавни игри, люлки, стрелбища, скари и сергии с всякакви кулинарни изкушения и сувенири.