0

Р одният изпълнител Стефан Илчев грабна престижно отличие за музика в Австрия. Той получи статуетката в категория изпълнител на церемония за годишни награди за бизнес и култура, която се проведе във Виена, и то в Световния ден на музиката. 

Церемония 

Веднага след церемонията Илчев качи няколко снимки на наградата и от самата вечер. Под фотосите написа: „Щастлив съм да споделя, че точно на Международния ден на музиката бях награден с престижната световна награда Grand Prize Universe 2022 г. в категорията певец. Церемонията се състоя в австрийската столица Виена. Благодаря за признанието!“ Похвалите и честитките към любимия талант не закъсняха, сред първите поздравили го в нета бе родната актриса Стефания Кочева. 

Организация

На един от фотосите Стефан е в компанията на Меги Савова, която е българският консултант в австрийската столица. Екип на „Телеграф“ се свърза със Савова, която е все още във Виена. „Едно прекрасно събитие, което събра елита. Много специални гости и страхотна организация. Австрийската телевизия остана без думи, като видя на едно място толкова много известни личности, които принципно не ходят на такива събития. Организатор е бизнес дамата Диана Филипова съвместно с кметството на Виена.  Стефан бе предложен от Италианската музикална камара. Изключителен талант“, разкри Савова. 

Водещ на събитието бе холивудският актьор Йоан Карамфилов.