0

А ктрисата Анджелина Джоли е поискала от бившия си Брад Пит да „прекрати битката“ и да оттегли многомилионното си дело срещу нея – но ако не го направи, каза нейният адвокат в ново изявление, тогава тя е готова да се извади на бял свят нeвиждани досега доказателства.

УДАР СЛЕД УДАР: И третата дъщеря на Брад Пит се отказа от фамилията му!

Джоли и Пит са въвлечени в истинска война за френското им имение с винарна, а битката продължава вече осем години. Екипът на Джоли твърди, че преговорите за продажба на Пит са се провалили, след като той е поискал от нея да подпише „споразумение за неразкриване на информация, което би й забранило по договор да говори извън съда за физическото и емоционалното насилие на Пит над нея и децата им“.

В началото на април битката им претърпя обрат, тъй като адвокатите на Джоли подадоха молба за получаване на всички комуникации на Пит от трети страни относно прословутия инцидент на борда на частния самолет през 2016 г. Именно този инцидент сложи край на брака им.

ВОЙНАТА ЗА ВИНАРНАТА: Брад нанесе съкрушителен удар на Анджелина!

В сряда адвокатът на Джоли, Пол Мърфи, каза пред сп. People”: “Анджелина отново моли г-н Пит да прекрати битките и най-накрая да постави семейството им на чист път към изцеление. Ако г-н Пит не оттегли делото си, Анджелина няма друг избор, освен да разкрие доказателствата, необходими, за да докаже, че твърденията му са грешни“.