1

Ф олкдивата Емануела пя за бившия си - риалити героя от тазгодишния сезон на „Игри на волята“ - Мартин, по-известен като Елвиса. Той се появи на нейно участие в хитов клуб в Студентски град, с което потвърди слуховете, че двамата отново са стоплили отношенията.

СТАРАТА ЛЮБОВ РЪЖДА НЕ ХВАЩА: Елвиса от "Игри на волята" награби Емануела! (ВИДЕО)

Отношения

Отношенията на Емануела и Елвиса непрекъснато са на приливи и отливи.

Разделите и сдобряванията им не могат да се преброят, но по всичко личи, че любовта им е много силна и въпреки различието в характерите пак са намерили път един към друг.

СЛЕД ЛЮБОВНОТО ВИДЕО С ЕЛВИСА: Емануела разкри събрала ли се е с бившия

По-паметливите помнят,  че няколко пъти те дори се обиждаха публично, използвайки за сцена социалните медии. Сега обаче по всичко личи, че томахавките са заровени.

Поява

Появата на мачото в клуба зарадва Емануела и тя бе в завидно добро настроение, което не остана незабелязано за околните. Дивата се бе постарала да изглежда доста секси, като заложи на къси гащи и къс топ,

който не скриваше сутиена й.

Мартин пък се беше настанил с приятелска компания на едно от ВИП сепаретата в клуба. Фенките също не останаха безучастни към появата на мачото в клуба и побързаха да си направят снимка за спомен с него.

От своя страна Елвиса успя да се превърне в колоритен образ в риалити формата и да се хареса на голяма част от зрителите.